Rydzyka można nie lubić, ale żeby uwierzyć w to że jest głupi jak małe dziecko i opowiada bery na wizji to trzeba nie mieć mózgu i łykać to co serwuje WP.pl i przepijać g...em z Tefałenu. Chodzi o to że pewien facet miał sobie żonę. Niestety praktycznie wszystko stało na żonę i ona puściła go w trąbę z pewnym panem i była na tyle miła że wyczyściła go do zera . Jedyne co miał na siebie to dwa samochody, które użyczał jakimś tak ziomalom Rydzyka ,a oni w zamian zapewnili mu wikt i opierunek wart i wiele więcej niż te dwa wózki ... Naprawdę można nienawidzić pisu , rydzyka etc .... ale łykać ino z WP.pl to k🤬a słabe jak dziecko po chemii ...
A kolega to ile wysłał na konta podane pod Ojcem-Prezesem?
P🤬lca mozna dostac jak sie widzi takiego zaklamamego pop🤬lonego
c🤬ja ktory ma czalnosc pouczac ludzi.
To was najbardziej boli, że miliony ludzi co niedziela zbierają się w jednym miejscu i słuchają NAUCZANIA innego niż obowiązujące standardy. Stąd te ataki kościół, coraz bardziej intensywne i chamskie. Kodziarze po każdym swoim spędzie prześcigają się w licytacjach ile to tysięcy ludzi wyszło na ulice dwa razy w roku, a tutaj co tydzień miliony ludzi zbierają się w kościele i słuchają innego nauczania. Komunistom też księża przeszkadzali, a teraz jest nie inaczej. Ale jak to się wtedy mówiło: przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki

To was najbardziej boli, że miliony ludzi co niedziela zbierają się w jednym miejscu i słuchają NAUCZANIA innego niż obowiązujące standardy. Stąd te ataki kościół, coraz bardziej intensywne i chamskie. Kodziarze po każdym swoim spędzie prześcigają się w licytacjach ile to tysięcy ludzi wyszło na ulice dwa razy w roku, a tutaj co tydzień miliony ludzi zbierają się w kościele i słuchają innego nauczania. Komunistom też księża przeszkadzali, a teraz jest nie inaczej. Ale jak to się wtedy mówiło: przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i radziecki![]()
To jednak prawda że k🤬a k🤬ie łba nie urwie

i to dobrze
Ja przykładowo nie jestem zameldowany tam gdzie mieszkam tylko dalej mam meldunek w mieszkaniu w którym dorastałem. Jakbym się wymeldował stamtąd i nie zameldował w swoim domu to oficjalnie byłbym bezdomnym.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Wystarczy nie mieć meldunku aby być bezdomnym co nie oznacza, że nie ma się gdzie mieszkać.
Ja przykładowo nie jestem zameldowany tam gdzie mieszkam tylko dalej mam meldunek w mieszkaniu w którym dorastałem. Jakbym się wymeldował stamtąd i nie zameldował w swoim domu to oficjalnie byłbym bezdomnym.
Co ty p🤬lisz ?

osoba bezdomna – osobę niezamieszkującą w lokalu mieszkalnym w rozumieniu przepisów o ochronie praw lokatorów i mieszkaniowym zasobie gminy i niezameldowaną na pobyt stały, w rozumieniu przepisów o ewidencji ludności, a także osobę niezamieszkującą w lokalu mieszkalnym i zameldowaną na pobyt stały w lokalu, w którym nie ma możliwości zamieszkania.”