👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ja dobrze widzę ze w tv trwam w dolnym pasku jest podany numer konta zeby wplacac Rydzykowi zarowno w kraju jak i zagranicą w funtach?

tazmandu napisał/a:
A kolega to ile wysłał na konta podane pod Ojcem-Prezesem?
A Ty widzę z miejsca jesteś przekonany że Rydzyk kłamie a historia nie prawdziwa. Widzę masz jakieś informacje z którymi nie chcesz się z nami podzielić.
QQłka napisał/a:
Pan Stanisław z Warszawy(bezdomny) zmarł, więc wzieliśmy jego 2 samochody to chyba prawidłowa kolejność
nie. prawidłowa to wzielismy jego dwa samochody po czym został bezdomnym i zmarł
pewnie dlatego bezdomny był bo kupił 2 auta żeby dać rydzykowi
Polski lud niewykształcony głodny i brudny ale ma Rydzyka któremu wysyła cały hajs. Polak głupi od zawsze. Inne narody bogacily siebie Polak bogacil kościół. Inne narody żyją teraz jak biali ludzie a Polak dalej żyje jak bydło i dalej bogaci kościół i rząd. Jak można mieć szacunek do Polaka

elfis napisał/a:
to nie komuna, nie ma obowiązku w obecnych czasach zameldowania się po wymeldowaniu
tobie się chyba pomyliła Polska z krajem cywilizowanym...
Duch komuny ciągle tu jest. A dzięki PIS niedługo powstanie z martwych i znów będzie straszył.
koszalin.naszemiasto.pl/artykul/uwaga-nie-jestes-zameldowany-lamiesz-p...

Niezwyciężony
Abraxus
naprawdę,
czytacie ze zrozumieniem,
cenię wasze, choć odmienne wypowiedzi, niemniej..............................
Abraxus
naprawdę,
czytacie ze zrozumieniem,
cenię wasze, choć odmienne wypowiedzi, niemniej..............................
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie