👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Świetny pomysł, jak z ukrami w nfz. Ci debile sprawdzają kompetencje dopiero po czasie i taki kretyn może sobie 3 miesiące lekko w przychodni pracować.

Zbysław napisał/a:
Gościu kto ci to przeczyta? pedały tylko
Kretyn z pewnością nie da rady.
PsikutaBezS napisał/a:
Łykajcie te klikalne gówniane filmiki dalej...
Filmiku nie oglądałem, ale to, że KGP analizuje możliwości zatrudnienia upadlińców, Białorusinów i gruzinów w polskiej Policji- to fakt.
żmij napisał/a:
Kretyn z pewnością nie da rady.
Filmiku nie oglądałem, ale to, że KGP analizuje możliwości zatrudnienia upadlińców, Białorusinów i gruzinów w polskiej Policji- to fakt.
W radiu jakiś policjant mówił o "konsultantach" z obcokrajowcami na zasadzie zleceń. Dla mnie to raczej brzmiało jakby szukali konfidentów.
Heliar napisał/a:
W radiu jakiś policjant mówił o "konsultantach" z obcokrajowcami na zasadzie zleceń. Dla mnie to raczej brzmiało jakby szukali konfidentów.
Od czegoś muszą zacząć, żeby ludzi przyzwyczaić.
Zbysław napisał/a:
Gościu kto ci to przeczyta? pedały tylko
Z pewnością żadne multikonto z zagłębiowskich podziemi nie da rady

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie