👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brak wykształcenia, czy elementarnej wiedzy na temat wysyłania aplikacji, to nie powód żeby się z kogoś śmiać.
Widać, że ktoś chce zarobić, pracować a nie siedzieć na bezrobociu i pierdzieć w stołek.
Jeśli komuś zależy na pracy, to ją w końcu znajdzie.
Widać, że ktoś chce zarobić, pracować a nie siedzieć na bezrobociu i pierdzieć w stołek.
Jeśli komuś zależy na pracy, to ją w końcu znajdzie.

Już wolę takiego zatrudnić niż magisterka, który gwoździa wbić nie potrafi.
Tutaj nie ma nic śmiesznego powodzenia kolego w poszukiwaniu pracy

Dostanie taki robotę na kasie w markecie a potem będzie na sadolu się żalił że w tym kraju nie ma dobrej pracy dla młodych ludzi z jego wykształceniem
NIC, absolutnie NIC nie tłumaczy braku znajomości zasad ortografii panujących w języku ojczystym. Szkoły są bezpłatne i do pewnego wieku obowiązkowe, trzeba było się uczyć.
"Nie chciało się nosić teczki - teraz trzeba dźwigać woreczki"

NIC, absolutnie NIC nie tłumaczy braku znajomości zasad ortografii panujących w języku ojczystym. Szkoły są bezpłatne i do pewnego wieku obowiązkowe, trzeba było się uczyć.
"Nie chciało się nosić teczki - teraz trzeba dźwigać woreczki"
@up
a ty co? tatuś prace dał, czy za granicą siedzisz, inteligiencie?
a ty co? tatuś prace dał, czy za granicą siedzisz, inteligiencie?

Chce pracować? Chce. Nic tu dla mnie nienormalnego. Nie musi być Einsteinem żeby pracować na układaniu towaru.
Einsteinem być nie musi ale tak jak to JądroChaosu napisał, szkoła podstawowa jest za darmo i obowiązkowa, już nawet nie chodzi o ortografię ale całą składnię jego wypowiedzi: "składam podanie o pracę bo chcę u was pracować" nie no serio? Myśleliśmy że po prostu masz takie hobby.
W internecie jest mnóstwo wzorów jak CV powinno wyglądać, nie uwierzę w to że on nie miał dostępu do internetu, jak nie u siebie w domu to u kogoś z rodziny lub znajomych... O, właśnie rodzina i znajomi - mógł im to chociaż dać do sprawdzenia skoro wie że orłem w tej dziedzinie nie jest.
To że woli pracować zamiast siedzieć i pierdzieć w stołek to mu się jak najbardziej chwali ale w ten sposób przekreśla swoje szanse na zdobycie pracy, zwłaszcza w tych czasach gdzie nawet na zmywak musisz mieć dyplom magistra, 3-letnie doświadczenie i minimum 2 języki obce.
W internecie jest mnóstwo wzorów jak CV powinno wyglądać, nie uwierzę w to że on nie miał dostępu do internetu, jak nie u siebie w domu to u kogoś z rodziny lub znajomych... O, właśnie rodzina i znajomi - mógł im to chociaż dać do sprawdzenia skoro wie że orłem w tej dziedzinie nie jest.
To że woli pracować zamiast siedzieć i pierdzieć w stołek to mu się jak najbardziej chwali ale w ten sposób przekreśla swoje szanse na zdobycie pracy, zwłaszcza w tych czasach gdzie nawet na zmywak musisz mieć dyplom magistra, 3-letnie doświadczenie i minimum 2 języki obce.
Nic w tym śmiesznego.
Tekst prosty ale nie prostacki.
Szkoda tylko, że błędów ortograficznych tyle co
w dobrej kaszy skwarków.
Tekst prosty ale nie prostacki.
Szkoda tylko, że błędów ortograficznych tyle co
w dobrej kaszy skwarków.

damyrade20 napisał/a:
To że woli pracować zamiast siedzieć i pierdzieć w stołek to mu się jak najbardziej chwali ale w ten sposób przekreśla swoje szanse na zdobycie pracy
Pierolenie o Szopenie. Wiele takich 'Si Wi' codziennie widzę. Część z tych ludzi dostaje robotę. Bo nie mają pisać wypracowań tylko wykonywać robotę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie