Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tars 2025-04-11, 16:42 21
I słusznie.
Zgłoś
Nome 2025-04-11, 16:43 89
należało mu się, to jest obrzydliwe zachowanie, kiedyś mnie mało z pracy nie zwolnili, bo walnęłam chama który mnie zaczął głaskać po karku, normalnie to był odruch, walnęłam przez łeb sk🤬ysyna kubkiem z kawą... wściekli się, że im wykładzinę zaplamiłam, potem była awantura, kto ma płacić za czyszczenie wykładziny, powiedziałam, że mogę zapłacić pod warunkiem, że go zwolnią, ale szef, że to taki dobry pracownik i go nie zwolnią, to powiedziałam, że dobra ale walnę go jeszcze ekspresem... była chryja na całego, dziewczyny też się wściekły, bo ich też ten sk🤬ysyn obmacywał, też zaczęły się odgrażać no i szef powiedział, że niestety nie może zwolnić nas wszystkie, więc koniec końców zwolnił jego... a nie zapłaciłam za czyszczenie wykładziny, ale mi nie dali premii c🤬je

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Pablohasan85 2025-04-11, 16:52 9
Nome napisał/a:

należało mu się, to jest obrzydliwe zachowanie, kiedyś mnie mało z pracy nie zwolnili, bo walnęłam chama który mnie zaczął głaskać po karku, normalnie to był odruch, walnęłam przez łeb sk🤬ysyna kubkiem z kawą... wściekli się, że im wykładzinę zaplamiłam, potem była awantura, kto ma płacić za czyszczenie wykładziny, powiedziałam, że mogę zapłacić pod warunkiem, że go zwolnią, to powiedziałam, że dobra ale walnę go jeszcze ekspresem... była chryja na całego, dziewczyny też się wściekły, bo ich też ten sk🤬ysyn obmacywał, też zaczęły się odgrażać no i szef powiedział, że niestety nie może zwolnić nas wszystkie, więc koniec końców zwolnił jego... a nie zapłaciłam za czyszczenie wykładziny, ale mi nie dali premii c🤬je

już c🤬j tam z tobą czy z tą babą z filmu. Zraniono uczucia tego faceta. Dobrze że mu wyj🤬. Mam nadzieje że był ciąg dalszy.
Zgłoś
Nome 2025-04-11, 16:56 13
Pablohasan85 napisał/a:

już c🤬j tam z tobą czy z tą babą z filmu. Zraniono uczucia tego faceta. Dobrze że mu wyj🤬. Mam nadzieje że był ciąg dalszy.

jak ci go tak żal, to zrób mu loda

podpis użytkownika

Zgłoś
O................ń 2025-04-11, 16:58 5
Nome napisał/a:

należało mu się, to jest obrzydliwe zachowanie...

Jak jeszcze napiszesz, że był czarny, ciapaty a w ostateczności ukr to masz ode mnie skrzynkę piwa nasza Ty Bohaterko 😉
Zgłoś
Nome 2025-04-11, 17:00 5
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Jak jeszcze napiszesz, że był czarny, ciapaty a w ostateczności ukr to masz ode mnie skrzynkę piwa nasza Ty Bohaterko 😉

niestety to był Polak, polski swojski chamuś...

podpis użytkownika

Zgłoś
staachujones 2025-04-11, 17:04 16
Nome napisał/a:

należało mu się, to jest obrzydliwe zachowanie, kiedyś mnie mało z pracy nie zwolnili, bo walnęłam chama który mnie zaczął głaskać po karku, normalnie to był odruch, walnęłam przez łeb sk🤬ysyna kubkiem z kawą... wściekli się, że im wykładzinę zaplamiłam, potem była awantura, kto ma płacić za czyszczenie wykładziny, powiedziałam, że mogę zapłacić pod warunkiem, że go zwolnią, to powiedziałam, że dobra ale walnę go jeszcze ekspresem... była chryja na całego, dziewczyny też się wściekły, bo ich też ten sk🤬ysyn obmacywał, też zaczęły się odgrażać no i szef powiedział, że niestety nie może zwolnić nas wszystkie, więc koniec końców zwolnił jego... a nie zapłaciłam za czyszczenie wykładziny, ale mi nie dali premii c🤬je

nie wiem czy w takim razie to odpowiednie miejsce i czas, żeby spytać czy pokażesz cycki?

a poważnie, to chyba każdy powinien znać granice cielesne i je szanować. to dotyczy się obu stron, więc chyba też powinnyście były już przy pierwszej takiej sytuacji postawić jasno granicę i zgłosić to do przełożonego a tak taki jaskiniowiec pewnie się z czasem rozochocał.
Zgłoś
Nome 2025-04-11, 17:07 5
staac🤬jones napisał/a:

nie wiem czy w takim razie to odpowiednie miejsce i czas, żeby spytać czy pokażesz cycki?
.

nie gadam z wami

podpis użytkownika

Zgłoś
O................ń 2025-04-11, 17:11 22
Nome napisał/a:

niestety to był Polak, polski swojski chamuś...

Kiedyś znajoma opowiadała jak to prawie ja wyrzucili ze studiów za "rasizm". W sumie historia podobna do Twojej.
Na roku był jeden murzyn który obmacywał studentki. W końcu trafiło na tę moją znajomą i wyłapał liścia w swój czarny pysk.
Zaraz pobiegł do rektora na skargę, że ta studentka uderzyła go i nazwała "czarną świnią".
Dywanik u rektora, tłumaczenia i tylko wstawiennictwo kumpel uratowało ją przed wylotem.
Bambus gdy zobaczył, że skończyło mu się el dorado gdzieś się przeniósł.
Wielki c🤬j w dupę rektorowi, że pozwalał na molestowanie przez długi czas, bojąc się łatki "rasisty".
Zgłoś
Pablohasan85 2025-04-11, 17:19 3
Nome napisał/a:

jak ci go tak żal, to zrób mu loda

twoją mordą
Zgłoś
AlCapone 2025-04-11, 17:29 2
Ale dlaczego z otwartej? Tak sie w zmywarce ustawienia fabryczne przywraca...
Zgłoś
PeterZimmerman 2025-04-11, 17:36 11
Nome napisał/a:

należało mu się, to jest obrzydliwe zachowanie, kiedyś mnie mało z pracy nie zwolnili, bo walnęłam chama który mnie zaczął głaskać po karku, normalnie to był odruch, walnęłam przez łeb sk🤬ysyna kubkiem z kawą... wściekli się, że im wykładzinę zaplamiłam, potem była awantura, kto ma płacić za czyszczenie wykładziny, powiedziałam, że mogę zapłacić pod warunkiem, że go zwolnią, ale szef, że to taki dobry pracownik i go nie zwolnią, to powiedziałam, że dobra ale walnę go jeszcze ekspresem... była chryja na całego, dziewczyny też się wściekły, bo ich też ten sk🤬ysyn obmacywał, też zaczęły się odgrażać no i szef powiedział, że niestety nie może zwolnić nas wszystkie, więc koniec końców zwolnił jego... a nie zapłaciłam za czyszczenie wykładziny, ale mi nie dali premii c🤬je

Pracowałaś w newsweek? Miał na imię Tomasz i byl po udarze? Znam sk🤬ysyna.
Zgłoś
Clistwood 2025-04-11, 17:42 3
Aż mu sztuczne oko wypadło tak mu jebnął
Zgłoś
smc 2025-04-11, 18:08 11
WEBTERRORIST napisał/a:

A później się obudziłaś, tania k🤬o z roksy.

Ale ty jesteś dzban.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie