Wygląda to efektownie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:27
Mam dziwne wrażenie, że po tym artykule o planowanych na jesień tego roku manewrach rosji z białorusią przy naszej wschodniej granicy, i jak to nawet nasz rząd określił że nie jest to "bezpieczne" czyli po naszemu, srają w gacie, ten filmik wydaję mi się za bardzo podkręcająco - propagandowo - zastraszający.
msnrc wiesz coś o tym?
Pamiętajmy kim JESTEŚMY!
msnrc wiesz coś o tym?
Pamiętajmy kim JESTEŚMY!
@legenden
Napoleon też ją zdobył. Nie na długo, ale fakt był.
Napoleon też ją zdobył. Nie na długo, ale fakt był.
Hmm ciekawe dla czego w tym filmie pokazane sa tylko sprzety nizszych generacji. Gdzie T-90 gdzie KA-50 oraz 52? Same Hindy BMP2 oraz T-80U.
maxvolumePL napisał/a:
Mam dziwne wrażenie, że po tym artykule o planowanych na jesień tego roku manewrach rosji z białorusią przy naszej wschodniej granicy, i jak to nawet nasz rząd określił że nie jest to "bezpieczne" czyli po naszemu, srają w gacie, ten filmik wydaję mi się za bardzo podkręcająco - propagandowo - zastraszający.
msnrc wiesz coś o tym?
Pamiętajmy kim JESTEŚMY!
Nie zastanawiały mnie aspekty polityczne, wrzuciłem ze względu na efektowność. Filmik był wrzucony na yt 28.12.2011, więc raczej nie dotyczy obecnych wydarzeń.
Dla zainteresowanych link do yt:
/watch?v=BjRQAZ0vu4A
Szanuje Polskę i Wojsko Polskie, ale prawda jest taka że odbyło by się u nas kilka takich ćwiczeń i zaczęły by się kolejne cięcia w wojsku, ot po prostu nie stać nas ma takie ćwiczenia (napinki, pokazówki)
a nasza "armia" 7% powierzchni Polski da radę obronić
dzięki Tusku rozbrajasz mnie do łez /
msnrc napisał/a:
Używaj polskich znaków i nie rób literówek, bo jeszcze bardziej kaleczysz.
Gdzie zrobilem literowke bo nie wiem i nie chodzi tu o polskie znaki tylko o skladnie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie