Jakiś czas temu pojechałem z tatą na zakupy. Wszystko git, pakujemy w jednorazówki towary - wychodzimy ze sklepu. Tata otwiera pilotem samochód, pakuje. W tym momencie podchodzi cygan(c🤬j wie co, śmierdzi - jakaś torebka w łapie) i mówi: - Panowie może perfumy? I wyciągnął z torby jakieś perfumy "Alfred" czy c🤬j wie co - jakaś podróba c🤬j wie czego z c🤬j wie skąd. No ale dobra, mówimy, że nie, że nie chcemy. Ale cygan znowu. No to mówię: - Nie chcę, k🤬a! No i sobie poszedł. Akurat wsiadałem, a cygan podszedł do następnego kolesia i się pyta: - Może perfumy? A na to ten facet: - Panie ja się myje. A cygan spuścił łeb i od tego czasu go nie widziałem.
Pierwszy post. Wyj🤬e po całości. Jak suche, to suche, napijcie się wody.
hxc
2013-08-17, 2:35
c🤬jów to Ty nie oszczędzałeś przy pisaniu tego
Rexxaris napisał/a:
....Tata otwiera pilotem samochód, pakuje...c🤬j wie co, ... c🤬j wie co - jakaś podróba c🤬j wie czego z c🤬j wie skąd. .......
Pierwszy post. Wyj🤬e po całości. Jak suche, to suche, napijcie się wody.
Intryguje mnie, że stary zaczął pakować, a Ty tyle razy użyłeś słowa c🤬j.
p.s. co mnie to k🤬a obchodzi, że to Twój pierwszy post. Mam se w pamiętniku zapisać?
a....bym zapomniał...tak, suche.
to ja sie pochwale:
Raz w Lublinie na turystycznej pod leclerkiem podchodzi ciapak z jakimis perfumami typu ruski "Lee Kał On" .
ja siedze w swoim pieknym aucie na ktore zap🤬lalem rok w Anglii a ta brudna k🤬a pytajac mnie czy "pan nie scet kupit" opiera mi sie o słupek. No k🤬a az mna zatelepalo. Przez zeby wycedzilem: Nie dotykaj, sp🤬alaj, nie chce" popatrzyłem na niego jak na gówno wysrane przez gówno ( takie gówno do potęgi ) i chyba zrozumiał, że jestem przeciwny multikulti i poszedł w p🤬du. Mlody i gruby p🤬duś.
Druga sytuacja:
Byłem ze znajomymi nad Soliną w ramach wypoczynku i wyjechałem do Leska do najblizszej w okolicy Biedro. I co widze pod biedro ? Cygańskie ścierwo żebrajace pod wyjsciem ! No mysle sobie - spokojnie, zaraz sie najebiesz daj spokoj, nie wk🤬iaj sie na wakacjach na takich niedop🤬leńców. No i już w sumie spokojnie, kupilem alko oraz alko, no i jeszcze troche alko, wychodze z bananem na mordce i co widze ? J🤬EGO W DUPE CYGANA ktory kleczy i zebra i obok niego lata cyganski pomiot - bachor z obsranymi majtkopieluszkami czy innym c🤬jstwem i drze ryj w sposob tak wk🤬iajacy jak tylko dzieci okolo 6 lat potrafia " KUHWA KUHWA KUHWA"..... No mysle sobie - o nie k🤬a ! wyładowałem alko, wsiadam do auta i jeb 112 ( c🤬j nie frajer, dla kraju to robie ! )
-Dobry nazywam sie tak i tak chcialem zglosic ze w Lesku cyganie żebrzą
- Co robią ?
- Żebrzą, żebrają zbierają pieniądzie
- prosze mi ich opisać
- no brudni, znaczy ciemnej karnacji
-wysyłamy patrol czy tam jednostke c🤬j wie, nie pamietam
I to była jedna z chwil kiedy bylem z siebie dumny.
Dodam jeszcze, że powyższy post nie ma na celu obrażenia rasy, kultury czy narodowości. Wyrażam w nim swoją pogardę do emigrantów którzy okradają mój piękny kraj. Nie mam nic przeciwko żadnej nacji jeśli się asymiluje oraz uczciwie pracuje.
d................e
2013-08-17, 8:24
Chyba na serio c🤬ja połknąłeś jak to pisałeś, że w gardle ci zaschło i wyszło suche ścierwo.
d................r
2013-08-17, 11:09
@ powyłamywany,
Wzorowa postawa obywatelska, gdyby tylko każdy dzwonił na 112 widząc tych podludzi, ale niestety widocznie jakieś zbłąkane jednostki dają im kasę! bo jednak opłaca im się żebrać. Nie ogarniam jak można wrzucić swoją kasę w przydrożne gówno.
suche suche, popije perfumami
Ja lubię cyganów, szczególnie ich kinematografię
Bardzo sobię cenie film..."Czterej cyganie i j🤬 ich pies"
Jakiś początkujący cygan chyba, że dał się tak podejść.
Taki chojrak jesteś że tata więcej na zakupy Cię nie weźmie...
ten drugi koleś to Twój tata?
C................a
2013-08-17, 21:48
Jedni się myją, drudzy się perfumują
Netto i Aldi dwa sklepy, w których nie ma klientów, a jednak funkcjonują :o
Tata otwiera pilotem samochód
k...a super samochód, otwierany pilotem !!!!!!!!!!!!!!!!!
A................e
2013-08-17, 23:56
ide napić się wody.