👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dużo łatwiej oddać mieszkanie singlowi/wdowcowi niż rodzinie z dziećmi. Jednej osobie wystarczy kawalerka, dla matki/ojca z dziećmi potrzeba oczywiście większe mieszkanie - dzieci nie mogą dzielić pokoju z rodzicami.
Więc prostym jest, że skoro gmina ma do oddania 10 kawalerek, i dwa dajmy na to m3, to jeżeli więcej niż te dwie osoby będą się starać o takie mieszkanie, to komuś zostanie ono odmówione.
Takie to trudne, gimbusy?
Więc prostym jest, że skoro gmina ma do oddania 10 kawalerek, i dwa dajmy na to m3, to jeżeli więcej niż te dwie osoby będą się starać o takie mieszkanie, to komuś zostanie ono odmówione.
Takie to trudne, gimbusy?

Narysowałeś koszmar, który ci się przyśnił? Zaraz po przebudzeniu?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie