Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:34
Cyganka
angeloparty • 2013-06-06, 15:38
Historia własna, wydarzenia miały miejsce 10 minut temu, lecz dopiero teraz ogarnąłem.

Siedze sobie, po pysznym obiadku (to były zimnioki czy halucynacja ?). Do sedna. Nagle słysze, że ktoś otwiera drzwi do mieszkania, zdziwiony, gdyż żadnego z domowników się nie spodziewałem, ide do przedpokoju i widze starą cyganke jedną nogą w mieszkaniu. Strasznie się speszyła gdy mnie zobaczyła i usłyszałem tylko "o, drzwi pan miał otwarte". Niestety byłem tak zdziwiony że gdy za nią wykroczyłem słyszałem tylko zamykające się drzwi od klatki.

Czy to jest k🤬a wgl normalne brudasy wchodzą do mieszkań, czy ja miałem takiego pecha ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 20:45 1
przyznaj się, to była twoja matka
Zgłoś
adimier 2013-06-06, 20:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 20:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojtek95do 2013-06-06, 20:53 7
Zgłoś
Zero_Cool_ 2013-06-06, 20:54 2
Zgłoś
mjr 2013-06-06, 20:55
Zgłoś
panchamityle 2013-06-06, 20:55 18
Zgłoś
Prolapsa666 2013-06-06, 21:05 4
Zgłoś
Cryan 2013-06-06, 21:05 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 21:09
Zgłoś
cinek77 2013-06-06, 21:09
to byla dobra wrozka i sprawdzala czy kazdy ma zamkniete mieszkanie przed ewentualnymi zlodziejami... ludzie ogarnijcie sie
Zgłoś
robert357 2013-06-06, 21:14 2
Co to za nawyk niezamykania drzwi na klucz. W dodatku w bloku? Ja nabyłem ten nawyk z dwóch powodów: moje drzwi nie zamykają się na klamkę oraz jak raz jest zostawiłem otwarte to - uwierzycie czy nie - wtargnęli do mnie jehowi.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 21:20
Ktoś mógłby to streścić?
Zgłoś
Presty 2013-06-06, 21:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 21:25 2
isitsaturday napisał/a:

Ktoś mógłby to streścić?

Biedaku, krew poszła z nosa na samą myśl o 4 linijkach tekstu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem