Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cyganka
angeloparty • 2013-06-06, 15:38
Historia własna, wydarzenia miały miejsce 10 minut temu, lecz dopiero teraz ogarnąłem.

Siedze sobie, po pysznym obiadku (to były zimnioki czy halucynacja ?). Do sedna. Nagle słysze, że ktoś otwiera drzwi do mieszkania, zdziwiony, gdyż żadnego z domowników się nie spodziewałem, ide do przedpokoju i widze starą cyganke jedną nogą w mieszkaniu. Strasznie się speszyła gdy mnie zobaczyła i usłyszałem tylko "o, drzwi pan miał otwarte". Niestety byłem tak zdziwiony że gdy za nią wykroczyłem słyszałem tylko zamykające się drzwi od klatki.

Czy to jest k🤬a wgl normalne brudasy wchodzą do mieszkań, czy ja miałem takiego pecha ?
Zgłoś
c................s 2013-06-06, 15:43 16
To były halucynacje.
Zgłoś
qhash 2013-06-06, 15:43 1
po prostu chciała coś pożyczyć na wieczne nieoddanie, oczywiście bez obopólnego porozumienia
Zgłoś
r................a 2013-06-06, 15:47 9
Widocznie zwabiłeś ją zapachem.
Zgłoś
jozin6 2013-06-06, 15:54 157
"Przepraszam, pomyliłam drzwi, klatkę, kamienicę, kraj"
Zgłoś
Marllix 2013-06-06, 16:37 1
Nie masz pecha tylko brudasy cię lubią
Zgłoś
N................m 2013-06-06, 16:40 3
ja jebie bylo trzeba lapac i p🤬de na policje! albo poczekaz az by weszla dalej i z buta! k🤬a nooo
Zgłoś
stefan szufla 2013-06-06, 17:38 1
Lepiej sprawdź czy masz pieniądze i inne cenne rzeczy, c🤬j wie czy czegoś Ci już nie wyniosła
Zgłoś
P................a 2013-06-06, 17:45 9
Nie ty masz takie szczęście, tylko jest to procedura, którą osoby tego pokroju stosują od wielu lat na wsiach mam 21 lat a u mnie w domu takich sytuacji pamiętam przynajmniej 5, to o czymś oczywiście świadczy, ale jak to powiem, to dostanę bana za rasizm...
Zgłoś
eligurf 2013-06-06, 18:49 6
Stary numer wiadomo czego. Problem jest taki, że jak ryj obijesz to poleci na policję i powie, że weszła, bo poczuła gaz, martwiła się itd. no po prostu bohater z ludu, a ty jej wp🤬liłeś. Więc tylko jak mawiali w Magicznych przygodach Kubusia Puchatka - Kula w łeb i do ziemi.

podpis użytkownika

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
R................s 2013-06-06, 20:03 8
są j🤬ymi złodziejami więc to całkiem normalne.
Zgłoś
s................k 2013-06-06, 20:09
cyganie tak robia i maja takiego nosa ze od razu leca do kasy i kosztownosci. sprawdz koniecznie czy nic nie zginelo
Zgłoś
H................n 2013-06-06, 20:44
Kup sobie broń. Jak ktoś nastepnym razem wtargnie do Twojego mieszkania, mozesz go postrzelic, bo wlamanie heheh
Zgłoś
K................m 2013-06-06, 20:45
o co chodzi z tymi halucynacjami, kilka dni byłem w podróży i teraz nie wiem z czego się śmiać... ):
Zgłoś
b................a 2013-06-06, 20:45 1
naucz sie przekrecać klucz w zamku imbecylu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie