Ostatnio jechałem autobusem do pobliskiego miasta i po paru przystankach pojazd był już przepełniony, ale kierowca zatrzymał się na następnym przystanku i wpuścił kilka osób oprócz ... ?
Oprócz cyganichy i jej dwóch małych brudasów. Cała ta scena śmiesznie wyglądała gdy kierowca rzucił "Pani nie wchodzi."
I żeby nie było. Kojarzę tą grupę złodziejsko-żebraczą gdyż wiele razy chodzą na żebry pod kościół lub inne miejskie atrakcje dlatego z wielkim zacieszem na twarzy oglądałem ich smutne pyski.
mam nadzieje ze to nie jest następna bohaterska opowieść z klaszczącymi pasażerami itd
tylko prawdziwa sytuacja
@misio1631
Zwykła sytuacja. Normalni obywatele wchodzą, a cygany zostają na przystanku. Niby nic wielkiego, a jednak całe to zajście bardzo mnie rozbawiło.
@up
to nie powinno bawić, tylko być rozpowszechniane
Konto usunięte
2013-01-29, 16:05
@misio1631
W TAKICH wypadkach klaszczący pasażerowie nie nadwerężają prawdziwości historii.
Bohaterski kierowca, prawie jak kapitan Wrona!
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
Konto usunięte
2013-01-29, 21:05
bardziej heroicznie;]
Konto usunięte
2013-01-29, 21:05
Chociaż to jest na miejscu w tym przewrotnym i chorym kraju
Konto usunięte
2013-01-29, 21:16
A ja pamiętam sytuację jak po biedronce panoszył się jakiś śmierdziel, j🤬o od niego na cały sklep. Łaził tak i nie wiadomo czy się wahał co kupić ni to palił głupa, że jest na zakupach. W końcu ochroniarz do niego podszedł złapał go za bark tak żeby jak najmniej się stykać z jego śmierdzącym ubraniem i dowlókł go tak do drzwi. Na koniec powiedział: człowieku wyjdź stąd k🤬a mać bo śmierdzisz i wypchnął go. Brudas zachował się jak gwiazda wrestlingu i efektownie się przewrócił po czym zasłonił rękami tak jakby spodziewał się, że jeszcze bity będzie. Myślał chyba, że ludzie dzięki temu zobaczą jak podle ochroniarz go potraktował ale oni raczej się cieszyli, że mogą robić zakupy w czystym powietrzu.
Kierowca zachował się jak bohater, jakbyś zrobił mu zdjęcie i puścił w internet razem z tą historią-to byłaby powtórka z rozrywki ciągu memów z wąsatym policjantem ze zwieśniaczonym akcentem
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Konto usunięte
2013-01-29, 21:30
J🤬y rasista, k🤬a czemu nie lubicie cyganów ja nie wiem...
Żartowałem.

Tępić gruzożernych, brudnych sk🤬ieli.
Konto usunięte
2013-01-29, 21:42
Kiedyś myślałam, że ludzie przeginają z tą nagonką na cyganów, ale to wszystko prawda... Pojechałam do Gdańska w tamtym roku na weekend do siostry. 10 lat tam nie byłam, to poszliśmy wszyscy pozwiedzać miasto. Pod katedrą mariacką siadłam na ławce w oczekiwaniu na resztę, która weszła na wieżę (ja mam klaustrofobię) i przypałętał się do mnie mały brudasek. Widać było, że czeka, aż zostawię torebkę bez opieki na 0,0009 sekundy, kiedy będzie mógł zap🤬lić coś ze środka. Pod drzwiami, na chodniku, siedziała matka tego dziecka i wysyłała na "zwiad" resztę gówniarzy. Byłam świadkiem, jak mały przybiegł z czymś w rękach, natychmiast pojawił się na parkingu obok samochód, zgarnęli gnoja i pojechali. Nawet, gdybym miała odwagę zareagować, to i tak nie było na to czasu, bo oni działają chyba na telepatię. To samo jest w Gdańsku w tramwajach: wchodzi cyganicha z małymi i od razu wszyscy przytulają do siebie torebki i plecaki.
Spalić i zaorać.
Konto usunięte
2013-01-29, 22:19
Ja bym wstał i zaczął bić brawo kierowcy
We Wrocławiu na Dworcu Głównym jak zwyzywałem cygana to aż mnie postraszył rodziną. J🤬y śmieć. A Sokiści, Straż Miejska czy tam nawet Policja nie reagują jakoś na nich, bo pozwalają łazić między ludźmi i żebrać.
@up
bo powinno być przyzwolenie prawne na zaj🤬ie takiego brudasa
za 10 skalpów dostajesz order

, a policja i inne mundurowe przebieranki to kpina w takich sytuacjach