Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-07, 19:17
dlaczego w jeziorze nie ma łabędzi?
bo cygany szybciej dopływają do chleba
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-07, 19:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cr4zySh4ker 2012-09-07, 19:39
Najwiecej takich domow jest w Rumunii i to stad sa ci cyganie , ale jakby nasze kobiety zarabialy w calej europie to bysmy tez mieli takie chaty
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 19:41 1

ja znam tylko takich jak z tego filmu
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 19:52
To ostatnie zdjęcia w temacie (te domy przy ulicy) to Buzescu - cygańska "wioska" na terenie Rumunii. (ku*wa jak to brzmi)
Kiedyś byłem w tamtych rejonach na wakacjach z rodzinką - wyjeżdżamy z lasu i zauważamy jakiegoś gościa stojącego przy świecącym płotku. Okazuje się, że jest z ochrony porozstawianej naokoło całego miasta - mają oni sprawdzać, czy aby ktoś podejrzany nie wjeżdża do tej "wioski". Jechaliśmy nocą, więc na ulicach było pusto, masa domów w budowie i kręcący się gdzieniegdzie ochroniarze. Oczywiście, przy każdym domu garaż wielkości 2 polskich mieszkań. Wszystko było bardzo dobrze oświetlone - wyglądało świetnie .
Zgłoś
vniveri25 2012-09-07, 20:13
Lumpy1 napisał/a:

ja znam tylko takich jak z tego filmu

to ja jeszcze podsumuje
Zgłoś
Emtecc 2012-09-07, 20:16
Błąd. U jankesów pojęcie gypsy różni się od naszego cygana. Nie chodzi tam o Romów, tylko własnie takich podmenelowanych cwaniaczków, którzy z cyganami nic wspólnego nie mają
Zgłoś
mrkler 2012-09-07, 20:58
@Huligan1 jesteś z Łukowa? jak tak to wiem o czym mówisz
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 21:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ala963 2012-09-07, 21:32
żadne błyskotki nie zmienią faktu, że brudas jest brudasem. Bez różnicy czy srają w kible ze złota czy na twoją wycieraczkę, nic tego nie zmieni, ani kasa ani sława.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 21:34
a jak od cyganki chcę dostać 5 zł, to się na mnie obraża, że niby to ona nie ma pieniędzy
Zgłoś
BulaKSSG 2012-09-07, 21:55
I oni się tak dorabiają na tym żebractwie na przystankach tramwajowych?
Zgłoś
marna 2012-09-07, 22:08
BulaKSSG napisał/a:

I oni się tak dorabiają na tym żebractwie na przystankach tramwajowych?

tak. jeszcze w przejściach podziemnych i na dworcach. ich mężulkowie rozwożą je z dzieciakami nowiutkimi betami, a naiwne ludziska litują się nad ludźmi bez własnego kraju..
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-07, 22:11
Jak scrollowałem, to myślałem że ten typ z pierwszego zdjęcia to Zygmunt Chajzer. Ucieszyłem się na widok Cygana... bezcenne.
Zgłoś
dymion 2012-09-08, 0:22
TT~ napisał/a:

Obrazek

idź włącz tvn lepiej, pewnie donek coś właśnie obiecuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem