📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dlaczego w jeziorze nie ma łabędzi?
bo cygany szybciej dopływają do chleba
bo cygany szybciej dopływają do chleba
Najwiecej takich domow jest w Rumunii i to stad sa ci cyganie
, ale jakby nasze kobiety zarabialy w calej europie to bysmy tez mieli takie chaty

To ostatnie zdjęcia w temacie (te domy przy ulicy) to Buzescu - cygańska "wioska" na terenie Rumunii. (ku*wa jak to brzmi)
Kiedyś byłem w tamtych rejonach na wakacjach z rodzinką - wyjeżdżamy z lasu i zauważamy jakiegoś gościa stojącego przy świecącym płotku. Okazuje się, że jest z ochrony porozstawianej naokoło całego miasta - mają oni sprawdzać, czy aby ktoś podejrzany nie wjeżdża do tej "wioski". Jechaliśmy nocą, więc na ulicach było pusto, masa domów w budowie i kręcący się gdzieniegdzie ochroniarze. Oczywiście, przy każdym domu garaż wielkości 2 polskich mieszkań. Wszystko było bardzo dobrze oświetlone - wyglądało świetnie
.
Kiedyś byłem w tamtych rejonach na wakacjach z rodzinką - wyjeżdżamy z lasu i zauważamy jakiegoś gościa stojącego przy świecącym płotku. Okazuje się, że jest z ochrony porozstawianej naokoło całego miasta - mają oni sprawdzać, czy aby ktoś podejrzany nie wjeżdża do tej "wioski". Jechaliśmy nocą, więc na ulicach było pusto, masa domów w budowie i kręcący się gdzieniegdzie ochroniarze. Oczywiście, przy każdym domu garaż wielkości 2 polskich mieszkań. Wszystko było bardzo dobrze oświetlone - wyglądało świetnie

Lumpy1 napisał/a:
ja znam tylko takich jak z tego filmu![]()
to ja jeszcze podsumuje
Błąd. U jankesów pojęcie gypsy różni się od naszego cygana. Nie chodzi tam o Romów, tylko własnie takich podmenelowanych cwaniaczków, którzy z cyganami nic wspólnego nie mają

żadne błyskotki nie zmienią faktu, że brudas jest brudasem. Bez różnicy czy srają w kible ze złota czy na twoją wycieraczkę, nic tego nie zmieni, ani kasa ani sława.

a jak od cyganki chcę dostać 5 zł, to się na mnie obraża, że niby to ona nie ma pieniędzy

I oni się tak dorabiają na tym żebractwie na przystankach tramwajowych?
BulaKSSG napisał/a:
I oni się tak dorabiają na tym żebractwie na przystankach tramwajowych?
tak. jeszcze w przejściach podziemnych i na dworcach. ich mężulkowie rozwożą je z dzieciakami nowiutkimi betami, a naiwne ludziska litują się nad ludźmi bez własnego kraju..

Jak scrollowałem, to myślałem że ten typ z pierwszego zdjęcia to Zygmunt Chajzer. Ucieszyłem się na widok Cygana... bezcenne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie