👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dało się tego podzielić?
[ Komentarz dodany przez: .:.: 2012-09-07, 08:47 ]

[ Komentarz dodany przez: .:.: 2012-09-07, 08:47 ]

Piwko za ciekawe zdjęcia,
ale czy nie zastanowiliście się nad tym, że to nie jest kwestia "buraczana" a po prostu różnice kulturowe wynikające z tego że Oni są z Indii? I że może mają po prostu inny system funkcjonowania społeczeństwa?
ale czy nie zastanowiliście się nad tym, że to nie jest kwestia "buraczana" a po prostu różnice kulturowe wynikające z tego że Oni są z Indii? I że może mają po prostu inny system funkcjonowania społeczeństwa?

Ciekawostka. Ostatnio w TV (dokładnie na TLC) oglądałem kawałek programu o weselach cyganów. I wiecie kto był lektorem w tym programie? Otóż Krystyna Czubówna. To chyba mówi wszystko o klasyfikacji tej rasy jako zwierzęta

@up
Jak by dla Ciebie kradła cała cygańska społeczność z miasta to dorobił byś się szybko
Jak by dla Ciebie kradła cała cygańska społeczność z miasta to dorobił byś się szybko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie