Nie dało się tego podzielić?
[ Komentarz dodany przez: .:.: 2012-09-07, 08:47 ]

[ Komentarz dodany przez: .:.: 2012-09-07, 08:47 ]

No i c🤬j, że mają takie chaty jak i tak śpią w garażu.
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...

Pamiętam pogrzeb barona cygańskiego w mojej pipidówie, który odbył się za komuny. Takie k🤬a bryki zjechały się z Europy, że wszyscy myśleli, że komuna się już skończyła i szejkowie arabscy przyjechali nas wykupić.

Piwko za ciekawe zdjęcia,
ale czy nie zastanowiliście się nad tym, że to nie jest kwestia "buraczana" a po prostu różnice kulturowe wynikające z tego że Oni są z Indii? I że może mają po prostu inny system funkcjonowania społeczeństwa?
ale czy nie zastanowiliście się nad tym, że to nie jest kwestia "buraczana" a po prostu różnice kulturowe wynikające z tego że Oni są z Indii? I że może mają po prostu inny system funkcjonowania społeczeństwa?

Ciekawostka. Ostatnio w TV (dokładnie na TLC) oglądałem kawałek programu o weselach cyganów. I wiecie kto był lektorem w tym programie? Otóż Krystyna Czubówna. To chyba mówi wszystko o klasyfikacji tej rasy jako zwierzęta

nap🤬lałbym w te czarne mordy..... k🤬a nienawidzę tych brudasów. Polska dla Polaków a cyganie na księżyc

@up
Polska dla Polaków,ziemia dla ziemniaków a księżyc dla księży.Cyganów wyj🤬 na Marsa...
Polska dla Polaków,ziemia dla ziemniaków a księżyc dla księży.Cyganów wyj🤬 na Marsa...

Nie wiedziałem, że na podp🤬laniu rowerów i wożeniu złomu można tak się naciapać. Stety to nie zmienia faktu, że to zbiorowisko brudasów.

@up
Jak by dla Ciebie kradła cała cygańska społeczność z miasta to dorobił byś się szybko
Jak by dla Ciebie kradła cała cygańska społeczność z miasta to dorobił byś się szybko