Konto usunięte
2014-08-25, 13:03
Rzucajcie w nich mydłem. Sp🤬alają natychmiast.
Teraz uważaj żeby psa nie dopadli w 10 ze sztachetami
Konto usunięte
2014-08-25, 13:18
A co masz na tabliczce na płocie? "Nie wchodzić w klapkach"?
Nie. Wstęp tylko dla uczciwie pracujących
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Smutas napisał/a:
A co masz na tabliczce na płocie? "Nie wchodzić w klapkach"?
Ostrzeżenie przed psem, ale jak baran nawet czytać nie umie to jeden c🤬j co tam jest napisane
Jak pies go ugryzł to musisz psa przeciw tężcowi zaszczepić
miałem kiedyś psa (średniego kundla ze schroniska). Pies jak pies, to dziury kopał, to zżuł jakiś kapeć, nieposłuszne bydle było jak rzadko które a i wyględny to też za c🤬j nie był... Pewnego dnia kiedy w domu była tylko moja matka ktoś zapukał do drzwi, jako, że sąsiedzi wpadali non stop matka otworzyła drzwi nie patrząc w judasza, a na progu stał jakiś cygan (mieszkałem wtedy w Raszynie pod Warszawą nigdy tam tego nie było, więc zaskoczenie tym większe), który zaczął o czymś tam mówić. Pies wyczuł zapewne strach mojej matki, bo rzucił się momentalnie, zdrowo haratając uciekającemu cyganowi nogę. Wezwana przez cygana policja jeszcze go op🤬liła za wkraczanie na czyjąś posesję, a pies miał dożywotnio michę pełną żarcia i zapewniony kąt w domu zamiast budy...
Konto usunięte
2014-08-25, 15:53
A nie otruł sie bidak?
Albo nie zarazil jakims pasozytem, albo syfem?
Szkoda że teraz to ci tego psa otrują sk🤬ysyny niemyte.
Dobrze że nie ugryzł, bo by jeszcze ci psa uśpili za brak tolerancji rasowej + pozew do sądu od teatrzyku...
Konto usunięte
2014-08-25, 17:26
boczuś z grilla dla psiaka !
Jeśli to prawda to radził bym ci teraz uważać na psiaka. Zwłaszcza nocą do domu wpuszczać. Bo ci brudne p🤬lone szmaciarskie złodziejskie śmierdzące parchate gówna będą chciały się pupilka pozbyć.
Konto usunięte
2014-08-25, 17:51
Jedyny tabor który ma prawo jeździć po moim pięknym kraju!
Monitoring załóż, to musiał być piękny widok