Cyngiel
Konto usunięte
• 2014-09-01, 21:15
Skończyliśmy właśnie produkcje naszego krótkometrażowego filmu "Cyngiel". Film był robiony własnym sumptem. Tematem jest szkolenie na zawodowego zabójce. Czarny humor, krew, strzelanina, może się spodobać sadolowej braci. Wrzucam wam zwiastun
Jakbyście chcieli wiecej dowiedziec to na stronie filmu.
Nie lubię promowania swoich różnego rodzaju produkcji na tym portalu, ale w tym wypadku nawet piwo Ci dam, bo chciałbym zobaczyć całość
Konto usunięte
2014-09-01, 21:42
K🤬a, kolejny film, gdzie facet w białej koszuli kopie grób. Od razu widać że reżyser w życiu nie miał łopaty w rękach.
Według mnie (typa, który zupełnie się na tym nie zna) ujęcia wyglądają bardzo profesjonalnie. Chętnie zobaczę całość
Suchoklates w roli max payne
Konto usunięte
2014-09-01, 22:33
Ale żę peugotem ??
Dlaczego on kopie grób a nie ten który miał być rozwalony ?
Konto usunięte
2014-09-01, 23:35
Czekam na pełną wersje, naprawde sie spodobalo.oby szybko
Konto usunięte
2014-09-01, 23:51
Łapcie piwko, dobry trailer.
Oby była pełna produkcja z tego!
Konto usunięte
2014-09-02, 13:14
Zwiastun wygląda na kawał dobrej roboty i chętnie zobaczę ten film. Zimny browar leci za materiał własny.
Konto usunięte
2014-09-02, 13:15
Ja bym tylko zmienił tytuł na: Zabójcze źdźbło.
jeśli Gutjar robił muzykę to z przyjemnością obejrzę całość
Konto usunięte
2014-09-02, 13:24
Montaż na pełnej profesce, ale twarz głównego aktora już po tych kilkunastu sekundach wk🤬ia... tylko mnie?
Ps. Garotta nie powinna być zrobiona przypadkiem ze struny fortepianowej, a nie linki do holowania stara?
ostatni ruch do wyj🤬ia ale na tle pozostałych śmieci tu wrzucanych to całkiem spoko
p.s. przy garocie ostatni akcent dzwiękowy jest "po weselnemu"