Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
G................k 2011-03-05, 17:33 77
Oj synek, synek... Zupełnie sam nauczyłem się w tym kraju jednej rzeczy. Jedynymi którzy zasługują na jakikolwiek szacunek są Ci którzy zginęli w obronie Polski, którzy głośno mówili co im się nie podoba, zrobili to po to między innymi żebyś mógł walić gruchę przed kompem i przeglądać sadola. Znam tematykę serwisu, w większości przypadków jest bliska mojemu sercu. Tylko to co Ty zrobiłeś nie jest ani śmieszne, ani fajne. Zero w tym jakiegoś smaku i wyczucia, te pączki nawet blado wyglądają. Symbolika to fajna sprawa, warto chociaż pamiętać i szanować. Peace.
Zgłoś
aryan86 2011-03-05, 17:40 7
Obyś "LubieCyce" nigdy więcej na żywo żadnego nie zobaczył! Trochę szacunku tłumoku!
Zgłoś
B................g 2011-03-05, 17:47 1
Śmierć jednostki to tragedia - milion zabitych to tylko statystyka.

Pić herbatkę przed napisaniem postów.
Zgłoś
Z................r 2011-03-05, 17:49 5
obyś Ty k🤬a padł jak kawka. Globusick brawo. lubimy czarny humor, ale gdy prawie nikt spoza granic naszego kraju nie przejmuje się naszymi losami czy naszą historią, nie srajmy we własne gniazdo. a jak Ci źle, to wyp🤬alaj stąd jak skończysz gimnazjum!
Zgłoś
w................s 2011-03-05, 17:55 7
jakby było o dzieciach z Nigerii to bym dał piwo, o wujku Adolfie tez, ale za wyśmiewanie prawdziwych patriotów to mogę dać ale wp🤬l.

chociaż i tak nie macie bladego pojęcia kim był Janek Wiśniewski bo w gimnazjum o tym nic nie mówią.
Zgłoś
Mocherek 2011-03-05, 18:08
Wyp🤬alaj do podstawowki i naucz sie liczyc

podpis użytkownika

Zgłoś
M................n 2011-03-05, 18:15 1
Ojoj, ale z was się słodziaki zrobiły <3
Zgłoś
j................0 2011-03-05, 18:34 3
może pokopiujcie po prostu posty z harda z tematu o maltretowaniu kotka. po co się macie wysilać i czas tracić na pisanie samemu (tylko tam w tekstach zmieniajcie "kotek" na "patriota", bo wyjdzie śmieszne nieporozumienie)
Zgłoś
G................k 2011-03-05, 18:36
nie masz pojęcia o czym piszesz
Zgłoś
Lares86 2011-03-05, 18:40
@UP

A ja nie mam pojęcia o czym jest ten temat....
Zgłoś
suchy945 2011-03-05, 18:45 1
Nie było nikogo takiego jak Janek Wiśniewski -.- To tylko pseudonim, wymyślony na potrzeby piosenki. Naprawdę to nikt nie wie jak ten chłopak się nazywał. Ale jego ofiara nie poszła na marne, dzięki takim jak on dziś żyjemy w wolnej Polsce. Może i jest jaka jest, ludzie narzekają. Ale to nasza ojczyzna, kochajmy ją.
Zgłoś
Arthyen 2011-03-05, 18:49 1
@Up: Zbyszek Godlewski.
Zgłoś
r................1 2011-03-05, 18:56 15
z popiełuszki w bagażniku i martwych płodów to się nabijają, ale z przerobionego plakatu filmowego robią obrazę narodu. P🤬leni hipokryci...
Zgłoś
w................s 2011-03-05, 19:05 1
@Up
płody są zabawne
a temat od początku jest po c🤬ju
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie