Film dokumentalny pokazujący rozmowy ze skazanymi na karę śmierci, przeprowadzane tuż przed egzekucją. Jest to pierwsza część, reszta na YT.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:08
Szkoda że w Polsce niema kary śmierci ,może niektórzy przemyśleli by sobie dwa razy pewne sprawy .
Każdy u władzy ma na tyle instynktu samozachowawczego, żeby kary śmierci nie przywracać. Dlaczego? Bo jak nakręcą wałków to w najgorszym wypadku wsadzą ich na dożywocie.
- Dość. skończysz jutro!
- To niemożliwe, jutro mnie już tu nie będzie!
A tak ogólnie to popieram karę śmierci - należy wyrywać chwasty, niech przestępcy mają nauczkę na przyszłość! A tych co mówią, że wyrywając chwasta sami stajemy się kimś na podobieństwo chwasta - też wyrwać!
- To niemożliwe, jutro mnie już tu nie będzie!
A tak ogólnie to popieram karę śmierci - należy wyrywać chwasty, niech przestępcy mają nauczkę na przyszłość! A tych co mówią, że wyrywając chwasta sami stajemy się kimś na podobieństwo chwasta - też wyrwać!
Mieszkalem swego czasu kilka miesiecy w tym Czengczou ( Zhengshou ) Byla tam banda studentow amerykanow ktorzy zielskiem handlowali. Ciekawe czy przyjezdnych za zapalenie jointa tez zabijaja. Kurde
Wczoraj oglądałem Natural Born Killers i scena bardzo podobna do tej z filmu
ahahahha u nas nie ma kary śmierci żebyś mógł jeść legalnie sól drogową
a premier był pomysłodawcą tej strony
a premier był pomysłodawcą tej strony
3:19 Cała historia musiała ostro ją podjarać zobaczcie na ten języczek. Zdrowa sadystyczna kobieta ehh na taką ma się ochotę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie