Jak w temacie - czeczenia otwiera pierwszy na świecie od czasów hitlera obóz koncentracyjny dla homosiów. Podobno pedzie są torturowani elektrowstrząsami, oraz poddawaniu biciu które kończy się śmiercią.
Całości nie będę tłumaczył - chętni sobie doczytają
tutaj.
Jako ilustrację postanowiłem wybrać jeden z przejawów miłości polsko-muzułmańskiej z lat 90-tych:
Ale od Republiki i Ciechowskiego to proszę się odp🤬lić.
widze ze grubo tu wiekszosc naj🤬e w glowie ma.
Wystarczą dobre chęci. A jak im zrobić torturę. Wrzucić jedno mydło do baraku. Pozabijają się sami by móc się pierwszym po nie schylić.
Ja tam jestem tolerancyjny dla czeczenów - poza tym zawsze powtarzam: "Rób co Ci serce podpowiada"
v................y
2017-04-12, 11:41
Eeee zawodzicie mnie. Spodziewałem się rozdarcia, czy ciupać kozojebcom, czy ciupać pedałom.
No ale widzę, że sadol już wie kto jest większym wrogiem
Wow, Daily Mail napisało tego newsa powołując sie na zaufane źródło w Rosyjskim środowisku LGBT. Trzeba wam wiedzieć, że Daily Mail jest brytyjskim odpowiednikiem Gazety Wybiórczej.
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
v................y
2017-04-12, 14:23
@up
Muzułmanie prześladują homosiów? Szok, niedowierzanie, milion pytań bez odpowiedzi.
Nie lubicie pedałów, a grubasek misiewicz was jebie w dupe, aż miło.
Chyba jakaś trauma.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
z................1
2017-04-12, 19:01
DailyMail od kilku lat już publikuje zmyślone materiały, zatem należy z wielkim dystansem podchodzić do wszystkiego co pisza w artykułach. Zależy im tylko na zyskiwaniu nowych czytelników, pod każdym pretekstem. Nie wezmą odpowiedzialności za żadne kłamstwa i nawet gdy popierają się fotkami, wszystko może być udawane. Zatem ostrożnie.
P................u
2017-04-12, 21:54
i z czego się cieszycie?
czeczenia to autonomiczne państwo islamskie w granicach rosji, 99% wyznawców islamu, rodowici rosjanie zostali wypędzeni a putin nic nie umie z tym zrobić tylko płaci im haracze za to żeby siedzieli grzecznie w granicach rosji, za te datki od moskwy wybudowali sobie fajne miasto Grozny
a władca tej zbuntowanej ruskiej krainy słynie z różnych szalonych wyczynów
DiKarpio napisał/a:
Przypomnę, że całkiem niedawno zebrali się "naukowcy" z WHO i demokratycznie zadecydowali o wykreśleniu pedalstwa z listy chorób i zaburzeń psychicznych,
Pfff. Wielkie mi rzeczy. Skoro nawet takie rzeczy jak boskość Jezus biskupi wybierali w czasie głosowania (sobór nicejski), zresztą wszystkie inne dogmaty wiary tak samo, to definicja choroby to przy tym małe piwo.
To nie obóz, to sanatorium.