Jak w temacie - czeczenia otwiera pierwszy na świecie od czasów hitlera obóz koncentracyjny dla homosiów. Podobno pedzie są torturowani elektrowstrząsami, oraz poddawaniu biciu które kończy się śmiercią.
Całości nie będę tłumaczył - chętni sobie doczytają
tutaj.
Jako ilustrację postanowiłem wybrać jeden z przejawów miłości polsko-muzułmańskiej z lat 90-tych:
K................h
2017-04-11, 11:49
Przypomnę, że całkiem niedawno zebrali się "naukowcy" z WHO i demokratycznie zadecydowali o wykreśleniu pedalstwa z listy chorób i zaburzeń psychicznych, ale do rzeczy... Moim zdaniem elektrowstrząsy to nie tortury, a nieco staroświecka, aczkolwiek sprawdzona metoda leczenia tego typu, jak i innych aberracji psychicznych.
r................4
2017-04-11, 11:50
K🤬a , jakbym miał cysternę browca to bym ci jej nie dał, ale za to łap 1 piwko.
Elegancki materiał
Ja wiem że Ruscy mają wyj🤬e na prawa mniejszości, ale budowa takiego obiektu na terytorium Rosji (bądź co bądź sygnatariusza konwencji praw człowieka) raczej nie przejdzie.
Poza homosiów można nie lubić, ale zabijanie czy torturowanie gościa za to, że lubi mieć fiuta w dupie to z deka przesada...
I czym oni różnią się od zjebów z ISIS ?
Jak państwo zaczyna zaglądać do sypiali to już nie jest dobrze. Co ich obchodzi kto z kim
A................o
2017-04-11, 12:25
U nas pisiory niedługo otworzą obozy dla kobiet, które dokonały aborcji, dla par bez ślubu, dla ludzi posiadających własne firmy... Zostanie tylko patola 500+ i narodowi bandyci.
Jeśli kierownictwo USA potępia tego typu obozy powinno posłać tam kilka tomahawków, ale dopiero gdy się wypełnią.
Obozy dla pederastów? Słabo. U największych przyjaciół USraela, to jest w Arabi Saudyjskiej jest kula w łeb z tego co mi się wydaje.
janlew napisał/a:
z tego co mi się wydaje.
To sprawdź i nie p🤬l
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A................3
2017-04-11, 16:16
Niby Czeczenia kojarzy się c🤬jowo, ale widać mądrzy ludzie tam mieszkają.
Aw3s0m3 napisał/a:
Niby Czeczenia kojarzy się c🤬jowo, ale widać mądrzy ludzie tam mieszkają.
A jak naziści Polaków trzymali w obozach to było dobrze?
k................k
2017-04-11, 20:34
j🤬e kryptopedały
htp
2017-04-11, 21:39
AleDlaczego napisał/a:
U nas pisiory niedługo otworzą obozy dla kobiet, które dokonały aborcji, dla par bez ślubu, dla ludzi posiadających własne firmy... Zostanie tylko patola 500+ i narodowi bandyci.
Dla użytkowników Sadistica też się znajdzie jakieś ogrodzone miejsce
v................y
2017-04-11, 22:32
@up
wew. obóz jeniecki
(hitlerowcy osadzali tak sowietów w obozach koncentracyjnych - wew. obozu koncentracyjnego wydzielali obóz jeniecki i już)
Można? Można!
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.