Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-13, 0:51
Bongman Ci powiedział ten kawał ?
Zgłoś
kapral 2014-01-13, 1:02 2
samolot1993 napisał/a:

Żyjesz pewnie za najniższą krajową i jeździsz golfem.

ja jeżdżę golfem, przypominam że golf to nie tylko 3 ale też gti, IV, V, VI, VII które kosztują więcej niż jesteś w stanie zarobić w rok
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:02 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:03 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stashqo 2014-01-13, 1:09 12
Temat emigracji i pierwsi zawodnicy już złapali się za mordy, love is in the air

Osobiście podziwiam każdego kto świadomie zostaje w tym kraju i próbuje tu żyć, sam wyjechałem, wracać nie mam zamiaru, ale też nie jestem cepem, który uważa, że każdy kto został jest idiotą. Trzeba umieć wybrać, typowo między mieć a być, za granicą zarabia się fajnie, ale mimo wszystko wyjeżdżając zostawia się za sobą w p🤬du rzeczy, których za pieniądze się nie dostanie. Rodzinę można założyć, znajomych znaleźć, polaków wszędzie pełno więc i po polsku pogadać można, ale ktoś kto czuje się Polakiem nigdzie poza Polską nie będzie czuł się jak u siebie i choć pod pozorem uprzejmości i przyjaźni wydawać by się mogło, że jest traktowany dobrze to nigdy nie będzie stał na równi z miejscowymi (mądrzy wiedzą to od początku a głupcy dowiadują się dopiero w biedzie). Kto ma siłę niech walczy, szanuję (trochę też zazdroszczę) i podziwiam tych, którzy świadomie zostali. Pozdro.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:15 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:18 2
@samolot1993

Masz racje !! Zgadzam sie z toba w 100%, jezyk jest najwazniejszy za granica.
Jesli ktos nie zna jezyka to pozostaje praca za marne grosze w fabrykach
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:20 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:29
gph.is/XH5Gjw
Zgłoś
Sugoii 2014-01-13, 1:36
Prawda jest taka ze zeby w Polsce zostac kims z dobrymi zarobkami trzeba albo spedzic wiele lat w szkole albo miec po prostu znajomosci. A roznica w zarobkach jest na prawde kolosalna. Nie mowie ze tutaj za granica jest lepiej. Ale jednak pieniadze to cos co odgrywa wielka role w zyciu, a tutaj po prostu o te pieniadze jest latwiej.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:36
... bo język wroga trzeba znać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 1:47
Zgłoś
BongMan 2014-01-13, 2:50 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 3:09
piwko za Metallikę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-13, 3:22
Jeśli miałbym w przyszłości opuścić Polskę, to tylko na krótki czas.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem