a skąd wiecie że z kwejka? no k🤬a, wchodzicie na tamtą strone potem tu i marudzicie że z kwejka, i tu proszę was wytłumaczcie mi czarno na białym : Gdzie tu logika?

rockface123 napisał/a:
a skąd wiecie że z kwejka? no k🤬a, wchodzicie na tamtą strone potem tu i marudzicie że z kwejka, i tu proszę was wytłumaczcie mi czarno na białym : Gdzie tu logika?
Tu nie chodzi o logikę. To zdanie po prostu musi paść spod jakichś małych, gimbusiarskich paluszków w nadziei na piwo. Ja nie wchodzę na kwejka, za to na sadolu jestem codziennie - dla mnie to dobry powód, żeby chwalić takie wrzuty ale nie k🤬a jakiś pajac i tak napisze, że coś jest z kwejka.

veno napisał/a:
takie tam
![]()
![]()
Jednak ewolucja i resocjalizacja dawnych dzieci neo nie przyniosła żadnego konkretnego rezultatu. Używanie tego zwrotu na sadolu grozi publicznym zlinczowaniem no chyba że jesteś p🤬lonym fetyszystą i lubisz jak wszyscy sikają na Ciebie

mayday1707 napisał/a:
Jednak ewolucja i resocjalizacja dawnych dzieci neo nie przyniosła żadnego konkretnego rezultatu. Używanie tego zwrotu na sadolu grozi publicznym zlinczowaniem no chyba że jesteś p🤬lonym fetyszystą i lubisz jak wszyscy sikają na Ciebie![]()
@mayday1707
Za to w twoim przypadku ewolucja przyniosła wspaniałe rezultaty, przez internet wyzywać i krytykować każdy może, polecam oglądnięcie pouczającej kreskówki o twoim przypadku :
mówisz o "dzieciach neo" a ja primo mam netie secundo nie jestem już dzieckiem.

veno napisał/a:
mówisz o "dzieciach neo" a ja primo mam netie secundo nie jestem już dzieckiem.![]()

Panowie moderatorzy, czy mogę zrobić z tego oddzielny temat?