Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ryju1983 2025-03-18, 19:55 1
Do piczi kretik.
Zgłoś
PierógZmięsem 2025-03-18, 19:59
Muzyczka z Benny Hill'a powinna być dodana. Motop🤬da zostanie motop🤬da, chciał inaczej a wyszło jak zwykle

podpis użytkownika

Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Zgłoś
rakaniczo 2025-03-18, 20:08
Nie ma to jak sp🤬alać przed policją na czerwonych a na końcu wyj🤬 się na placu zabaw o krawężnik który 5-latek by przejechał, jeszcze przed jakimś gościem który sam jebnie zanim do domu wróci.
Zgłoś
paclawek 2025-03-18, 20:37
Dziadzia mu kulę w szprychy wj🤬 😅
Zgłoś
Kapuś_Puchatek 2025-03-18, 21:11 1
Oglądałem i byłem ciekawy w co przyjebie...
Zgłoś
romek134 2025-03-18, 21:16
no i nie trafili na końcu
Zgłoś
corpo_kills_me 2025-03-18, 21:29
Cytat:

Młody motocyklista jechał z niewłaściwymi tablicami rejestracyjnymi i nie miał odpowiednich uprawnień.

Mózgu też zapomniał z domu.
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-18, 21:57
Cezzar napisał/a:

Jprdl co za debil..
Wjechał by gdzieś między bloki i by go nie złapali.. a wybrał najgorzej jak mógł

Mógł wybrać lepiej. Rozpędzić się i jebnąć w ścianę. Byłby spokój ze zjebem, a tak to jeszcze kiedyś się uaktywni i kogoś zabije nie mając przy sobie kamery dla Sadola.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 22:01
Bulbulator napisał/a:

Mógł wybrać lepiej. Rozpędzić się i jebnąć w ścianę. Byłby spokój ze zjebem, a tak to jeszcze kiedyś się uaktywni i kogoś zabije nie mając przy sobie kamery dla Sadola.

Nigdy bez prawa jazdy nie przejechałeś się, żeby po prostu spróbować? Pecha miał po prostu, że trafił na policje i spanikował zamiast się zatrzymać.. Jakby się zatrzymał to konsekwencje byłyby o wiele mniejsze..
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-18, 22:07 2
Geraldinio napisał/a:

Acha, czyli lepiej żyć biednie, w brudzie i syfie, bezprawie, ale ważne, że jest wolność i nikt ci nie będzie mówił, jak przepisy drogowe należy przestrzegać!
Kolega jeszcze ze syndromu JKM jak widzę, się nie wyleczył... xd
4. nieważne czy coś ukradłeś czy nie, jak tłum uzna, że jesteś winny, to palimy na stosie, c🤬j z sądami, wolność najważniejsza!
5. Chcesz kogoś wyr🤬ać? żaden problem, mamy pełną swobodę, wygrzmoć ją na ulicy, a jak się poskarży to sama dostanie dożywocie za niemoralność.
6. Segregacja śmieci i ochrona środowiska? wymysły lewaków, komu przeszkadza chodzenie po kolana w gównie przy 45 stopniowym upale.
Wolność jest zajebista!

No tak, stopień umysłowego sp🤬olenia nie zna górnej granicy.
Ty tutaj sugerujesz, że cywilizację zawdzięczamy lewactwu?!

[ Dodano 2025-03-18, 22:14 ]
Cezzar napisał/a:

Nigdy bez prawa jazdy nie przejechałeś się, żeby po prostu spróbować? Pecha miał po prostu, że trafił na policje i spanikował zamiast się zatrzymać.. Jakby się zatrzymał to konsekwencje byłyby o wiele mniejsze..

Owszem, zdarzyło mi się jechać bez prawka.
Jechałem tak, że policji nawet do głowy nie przyszło mnie zatrzymać i kontrolować. Jechałem tak, że nigdy mnie nie skontrolowali.
W filmiku policji taka kontrola przyszła do głowy i to nie bez powodu.
Widzisz różnice pomiędzy moim przypadkiem, tym filmikiem a Twoją argumentacją.
Zgłoś
Marp90 2025-03-18, 23:22
Bardzo dobrze temu czeskiemu sk🤬ysynowi. Jeszcze powinien był rozp🤬olic ten śmierdzący i pusty czeski łeb. Hatfuuu na pepików
Zgłoś
Mega 2025-03-18, 23:40
No kurczę nie spodziewałem się...
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-19, 10:10
Bulbulator napisał/a:

No tak, stopień umysłowego sp🤬olenia nie zna górnej granicy.
Ty tutaj sugerujesz, że cywilizację zawdzięczamy lewactwu?!
(...).

Na pewno nie prawicowym zjebom, którzy nawet nie potrafią zrozumieć sensu prostych zdań.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Bulbulator 2025-03-19, 13:12
Geraldinio napisał/a:

Na pewno nie prawicowym zjebom, którzy nawet nie potrafią zrozumieć sensu prostych zdań.

Stopień Twojego zacietrzewienia jest przerażający.
Czytałem trochę Twoich komentarzy i w większości są one naprawdę sensowne, ale kiedy pada choćby najmniejsza sugestia o charakterze politycznym, to Ty zaczynasz regularnie ziać nienawiścią jakbyś stracił samokontrolę i używasz argumentów, jakbyś był "absolwentem" Collegium Humanum.

Kiedy zaczęto tworzyć pierwsze zręby cywilizacji i w późniejszym czasie ją rozwijać to pojęcia takie jak ruchy lewicowe, czy lewactwo jeszcze nie istniały.
Nie istniały też jakiekolwiek organizacje, czy partie lewicowe, chyba że zaliczasz Janosika i Robin Hooda do lewicowców albo lewaków, bo łupili złych bogatych i dawali dobrym biednym.
Tylko kiedy się te dwie postacie pojawiły w ludowych legendach, to jakaś cywilizacja już istniała.

Mógłbym pisać dalej, ale nie mam ochoty na jakikolwiek dyskurs z kimś tak naładowanym nienawiścią i tak zacietrzewionym.
Zgłoś
dasdasd 2025-03-19, 20:39
O vole
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie