I ucieczka przed policją, Młody motocyklista jechał z niewłaściwymi tablicami rejestracyjnymi i nie miał odpowiednich uprawnień.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
I ucieczka przed policją, Młody motocyklista jechał z niewłaściwymi tablicami rejestracyjnymi i nie miał odpowiednich uprawnień.
Jprdl co za debil..
Wjechał by gdzieś między bloki i by go nie złapali.. a wybrał najgorzej jak mógł
Wjechał by gdzieś między bloki i by go nie złapali.. a wybrał najgorzej jak mógł
żmij napisał/a:
Okazało się, że nie posiadł też odpowiednich umiejętności
Ewidentnie. Zły kąt najazdu, zły balans ciałem, no i przede wszystkim tory. Tory też były złe.
żmij napisał/a:
Że niby szyny mu się wygły?
Nie widzę zbyt dobrze, ale wygląda że tak właśnie było.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Jak na Crossa to kierownik taki mało terenowy.😃
mógł od razu z małą prędkością się chować po wąskich uliczkach i ścieżkach i by go nie dorwali..
Cezzar napisał/a:
mógł od razu z małą prędkością się chować po wąskich uliczkach i ścieżkach i by go nie dorwali..
Mógł też nauczyć się jeździć.😃
Cezzar napisał/a:
W dzikich krajach jest większa wolność, nie ma czegoś takiego jak przeglądy techniczne itd.. ale o śmierć łatwiej
Zgadzam się, prawa dżungli są proste:
1. większa masa - wygrywasz.
2. ostra maczeta - cierpisz krócej.
3. nie zacinający się pistolet - giniesz szybciej.
👍
Geraldinio napisał/a:
Acha, czyli lepiej żyć biednie, w brudzie i syfie, bezprawie, ale ważne, że jest wolność i nikt ci nie będzie mówił, jak przepisy drogowe należy przestrzegać!
Nic takiego nie napisałem, interpretacja słowa pisanego źle weszła
Poza tym nie znałbym wtedy strony sadola i to byłoby najgorsze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie