👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anal_Ogórek napisał/a:
A skąd ty wiesz o czym sobie pomyślałem?
Dla ciebie definicja (za sjp): indolencja «niezaradność lub bierność» więc pokojarz fakty (indolencja + umysłowa)
Nie musisz nikogo obrażać jeśli nie rozumiesz podstawowych argumentów, no chyba że tak cie w domu lub w szkole jechali na każdym kroku że masz traumę i teraz musisz sobie odbić - wtedy to zrozumiałe, mimo tego jednak godne pożałowania.
W zasadzie to wygląda na to, że nie myślisz. Niezaradność związana z jakąś czynnością. Ignorancja z brakiem wiedzy. Brak wiedzy nie czynnością tylko stanem faktycznym w odniesieniu do procesów poznawczo-myślowych ale i tak tego nie zrozumiesz.
Ajot napisał/a:
Regres za 2 szkody całkowite, plus równowartość swojego skasowane samochodu do budżetu państwa.
Do tego grzywna do 50tys.
Oj zaboli żulicę.
Póki co konfiskata aut dla pijanych to fikcja.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Wliczenie 800+ do limitu zajęcia komorniczego jest czymś co powinno się zrobić natychmiast.
Ale elektorat skrajnej komuny (czyli PiSu) uważa że banki to wyzysk, komornik wyzyskiwacz, a dłużnik który nie oddaje i się śmieje to zaradny bohater.
Ale elektorat skrajnej komuny (czyli PiSu) uważa że banki to wyzysk, komornik wyzyskiwacz, a dłużnik który nie oddaje i się śmieje to zaradny bohater.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie