Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Janko 2023-07-08, 0:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VALKIRIA666 2023-07-08, 3:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darayavahus 2023-07-08, 6:26 1
@up

Człowieku, ty się dobrze czujesz ? XD
Zgłoś
Geniuuuu 2023-07-08, 10:45 1
darayavahus napisał/a:

@up
Człowieku, ty się dobrze czujesz ? XD

Gość w swoim nicku odnosi się do dwóch sprzecznych religii/wierzeń a Ty masz odwagę zapytać czy u niego ok z czapeczką?
Szacun:D
Zgłoś
Exclip 2023-07-08, 11:23
chico35 napisał/a:

tak się składa że autorem nagrania jestem ja, długo polowałem żeby wymusić odszkodowanie i w końcu się udało

Biedny type r, rzeczywiscie deska na pierwszym w filmiku to ewidetnie civic ufo, wspolczuje
Zgłoś
Majtkomen 2023-07-08, 12:51
jakbym chciał to bym sobie na yt wszedł pooglądać stopchama
Zgłoś
chico35 2023-07-08, 13:54
VeIture napisał/a:

Tam są 2 filmy... na ostatnim, 2gim, jest wymuszenie odszkodowania przez czarne bmw

sorry nie zauważyłem
Zgłoś
daniel4321 2023-07-08, 15:12
chico35 napisał/a:

tak się składa że autorem nagrania jestem ja, długo polowałem żeby wymusić odszkodowanie i w końcu się udało

Ty p🤬do
Zgłoś
Spec122 2023-07-08, 15:34
Tak się składa że tyłek apropos wymuszenia napewno wygrał . To jest wiast na most stary most w Toruniu A dokładnie w stronę lewobrzeża gość próbujący włączyć się do ruchu niestety niema prawa tam wyjeżdżać od strony starówki ponieważ wyjazd tylko dla Taxi i uprzywilejowanych także ciężko będzie bez tego nagrania udowodnić że gość zrobił to specjalnie
Zgłoś
darayavahus 2023-07-08, 16:13
Zgłoś
NosaczPL 2023-07-08, 18:55 1
Zgłoś
mazga50 2023-07-08, 19:56 1
Zgłoś
chico35 2023-07-10, 21:52
danielxc717 napisał/a:

Ty p*zdo

pi*za to cie wykluła szmato
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem