Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Heliar 2025-06-29, 22:43 24
Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem
Zgłoś
turor 2025-06-29, 22:45 9
Pedalarz wyjaśnia pedalarzowi, że nie ma pierwszeństwa
Zgłoś
siewie 2025-06-29, 23:07 51
Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-29, 23:19 9
Hmmm, ciężka sprawa. Jedna perspektywa - p🤬dy, inna perspektywa - może obił się typowi nieco bolid i podupadło ego, ale może uniknęli wyrzucenia gościa za barierkę, skręcenia mu karku i 10+ lat w pierdlu

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2025-06-29, 23:46 17
siewie napisał/a:

Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo

Mam swoje lata i czasami widzę że też mi tak odp🤬la jak temu siwemu, nigdy nie robiłem takiej afery jak ten siwy, ale mało brakowało jakbym wybuchł. Za każdym razem po wszsytkim sobie k🤬a mówie: "Dobrze że nic nie odp🤬liłeś, hamuj się bo jeszcze dojdzie do jakiejś tragedii". Ten siwy prawdodpobnie ma jakieś problemy życiowe/psychiczne itd itp z którymi nie może sobie poradzić, stąd tak nerwowo reaguje. Jak spotkacie takiego typa to miejcie trochę dla niego litości bo to nie zwami jest problem, ale on sam ma problemy.
Zgłoś
xdrt Wczoraj 0:16 5
siewie napisał/a:

Może trafiło na dwóch prawników z kamerkami xD Teraz oprócz jeżdżenia w czasie wolnym będą mieli nowe hobby - po wyroku karnym dojeżdżać typa z powództwa cywilnego aż do śmierci xD
Zgłoś
Geishaa Wczoraj 0:21 4
W momencie wyp🤬olenia mi takiego roweru jak na filmie to w momencie dokonania czynu ten pedalarz by pływał z tym rowerem w tej rzece.
Zgłoś
chrisso Wczoraj 1:37 1
00:32 Gość po prostu oddał mu rower... co to za kolesie, jakaś wycieczka informatyków?
Zgłoś
azerbah Wczoraj 1:41
Manifestacja demona
Zgłoś
JebacPis100procent Wczoraj 3:02 5
Czego się spodziewać po przygłupach którzy jeżdżą po błocie bez zamontowanych błotników.
Zgłoś
Zarejestruj Wczoraj 4:55 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Hmmm, ciężka sprawa. Jedna perspektywa - p🤬dy, inna perspektywa - może obił się typowi nieco bolid i podupadło ego, ale może uniknęli wyrzucenia gościa za barierkę, skręcenia mu karku i 10+ lat w pierdlu

p🤬da z Ciebie
Zgłoś
Mors_Nigra Wczoraj 6:38 1
Szary_Jeleń napisał/a:

Gówno w piździe, moment w którym podniósł na nich łapy był momentem w którym mogli zacząć go łamać, to nie Polska, państwo niewolnictwa.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
psyhepl Wczoraj 6:49
Trzech kolegów pedałów pojechało na wycieczkę i taki oto scenariusz sobie wymyślili
Zgłoś
Nero666 Wczoraj 6:51 2
Ja k🤬ie co za cioty j🤬e...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie