podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo
Mam swoje lata i czasami widzę że też mi tak odp🤬la jak temu siwemu, nigdy nie robiłem takiej afery jak ten siwy, ale mało brakowało jakbym wybuchł. Za każdym razem po wszsytkim sobie k🤬a mówie: "Dobrze że nic nie odp🤬liłeś, hamuj się bo jeszcze dojdzie do jakiejś tragedii". Ten siwy prawdodpobnie ma jakieś problemy życiowe/psychiczne itd itp z którymi nie może sobie poradzić, stąd tak nerwowo reaguje. Jak spotkacie takiego typa to miejcie trochę dla niego litości bo to nie zwami jest problem, ale on sam ma problemy.
Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo
Może trafiło na dwóch prawników z kamerkami xD Teraz oprócz jeżdżenia w czasie wolnym będą mieli nowe hobby - po wyroku karnym dojeżdżać typa z powództwa cywilnego aż do śmierci xD
Hmmm, ciężka sprawa. Jedna perspektywa - p🤬dy, inna perspektywa - może obił się typowi nieco bolid i podupadło ego, ale może uniknęli wyrzucenia gościa za barierkę, skręcenia mu karku i 10+ lat w pierdlu
p🤬da z Ciebie
Hmmm, ciężka sprawa. Jedna perspektywa - p🤬dy, inna perspektywa - może obił się typowi nieco bolid i podupadło ego, ale może uniknęli wyrzucenia gościa za barierkę, skręcenia mu karku i 10+ lat w pierdlu
Gówno w piździe, moment w którym podniósł na nich łapy był momentem w którym mogli zacząć go łamać, to nie Polska, państwo niewolnictwa.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!