co to za kraj który nie pozwala kobiecie dalej się kształcić tak jak ona bardzo tego pragnie
Dlaczego zamiast "I don't go to school tommorow" nie mówi"I won't go to school"?
Łaska to bardzo movne słowo..
dOpieca napisał/a:
wróci do szkoły za 14 lat
Może akurat to będzie Tuesday? Byłoby miło.
Za 14 lat pojdziesz do szkoły
Google translate:
"24-letnia kobieta z Illinois, która potrąciła i zabiła parę z hrabstwa Lorain w wypadku samochodowym pod wpływem alkoholu w kwietniu 2022 roku, została skazana na karę więzienia.
Według akt sądowych kobieta została skazana na 14 lat więzienia za brawurową jazdę i jazdę pod wpływem.
Do wypadku doszło przed restauracją w East Peoria.
Policja powiedziała, że kobieta prowadziła pod wpływem alkoholu i potrąciła Andreę Rosewicz i Paula Prowanta, gdy wychodzili.
Według władz, kobieta miała we krwi trzykrotnie wyższy poziom alkoholu niż dopuszczalna norma."
Czy to jest jakiś efekt szoku po wypadku albo narkotyków? Nie wierzę, że ktoś może być aż takim z🤬bem.
Nie grozi tylko ile już dostała. Tłumacz sobie słowo po słowie żeby nie tracić sensu wypowiedzi.
Geraldinio napisał/a:
Mój błąd, w końcówce widziałem 14 year, a to wyrok jaki jej grozi. Można mnie teraz zlinczować
Czy takie coś musi żyć. Podatki na to pójdą przez całe 14 lat. Po c0 to? Utylizować i tyle
Bo to nie lekcja angielskiego w Polsce
Stanley___ napisał/a:
Dlaczego zamiast "I don't go to school tommorow" nie mówi"I won't go to school"?
Jakby mi jakieś ludki wlazły na samobója pod auto, to też bym się nie przejął ich losem bardziej niż blacharką.
Ona, zapewne nadal na kacu, nie mając żadnych wspomnień z wydarzenia, traktuje to jako totalny abstrakt, nieważne, że zawiniła. Albo jest zwyczajnie tępa jak kamień przydrożny (a może o tym świadczyć jazda po pijaku), albo te jej dopytywanie o szkołę, może świadczyć o tym, jak jej świadomość się broni przed zaakceptowaniem sytuacji.