Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................1 2015-01-30, 13:52 19
Wielkie piwko dla dziadka!
Zgłoś
K................e 2015-01-30, 13:53 47
Jeszcze parę lat temu bym się śmiał, teraz mnie to przeraża. Ludzie depczą po swojej własnej kulturze i jeszcze się z tego k🤬a cieszą...
Zgłoś
ademicus 2015-01-30, 13:58
Pewnie dziadek żałuje że księdzem nie został......
Zgłoś
gabrychchch 2015-01-30, 14:00 98
po czym dziadek wrócił do domu, otworzył piwnicę i zr🤬ał wnuczkę
Zgłoś
B................4 2015-01-30, 14:10 7
Dobrze prawi.
Zgłoś
Michal2006 2015-01-30, 14:16 13
K🤬a za co tutaj piwa dają
Zgłoś
Leet 2015-01-30, 14:18 35
Kickarse napisał/a:

Jeszcze parę lat temu bym się śmiał, teraz mnie to przeraża. Ludzie depczą po swojej własnej kulturze i jeszcze się z tego k🤬a cieszą...

że po czym depczą?
Zgłoś
Autor 2015-01-30, 14:19 37
Dziś jest trendy mówić, że każdy ksiądz to pedofil. Jakie to k🤬a nowoczesne
Zgłoś
miskolargol 2015-01-30, 14:26 15
Kickarse napisał/a:

pedofila i wyludzanie kasy to nasza kultura?chyba twojej starej!
Zgłoś
thewhitestar 2015-01-30, 14:27 19
Autor napisał/a:

Dziś jest trendy mówić, że każdy ksiądz to pedofil. Jakie to k🤬a nowoczesne

Jakby sami księża ciężko na swoją opinię nie pracowali, to by nikt tak nie mówił.
Zgłoś
sorra18 2015-01-30, 14:43 5
Jakby media chcialy przedstawiac ich dobrym swietle to byscie ich kochali. Ja mam w to wyj🤬e, depczcie ile chcecie po instytucji. Ale szanujcie wiare bo jest o niebo lepsza niz islam ktory chce wziasc szturmem europe i jakos media o ich pedofili milcza (dodatkowo u nich norma to 13 lat). Zydzi dzieki mediom zawyzaja co roku liczbe ofiar holokaustu drastycznie inne kraje sie biela i wypatrzaja historie. Wiec oduczcie sie jebac po wszystkim co Polskie(nie o klechah tu mowa), bo i tak mamy przej🤬e.
Zgłoś
Autor 2015-01-30, 14:47
@thewihitestar
Zapracowali fakt, ale wszyscy? No nie, już to kiedyś pisałem. Chore pojeby najczęściej "przebierają" się w sutannę bo tak najłatwiej dotrzeć do dzieci.
Zgłoś
d................o 2015-01-30, 14:47 8
Polacy mieli swoich bogów, Peruna, Światowita itd. Ale mafia watykańska nas najechała i zniewala od ponad tysiąca lat. Świat wolny od wszelkich religii, to byłby raj....
Zgłoś
l................s 2015-01-30, 14:50 6
thewhitestar napisał/a:

Jakby sami księża ciężko na swoją opinię nie pracowali, to by nikt tak nie mówił.

na ich opinie pracowaly sluzba bezpieczenstwa i glowne media propagandowe tego kraju od 45 roku... 70 lat wystarczylo zeby wytresowac pokolenie kompletnych matolow bez krztyny tozsamosci narodowej dajacego sie dymac na ponad 70% swoich zarobkow, a zwalajago to wszystko na kosciol, ktory zabiera im z tego 0,1% idacy na oswiate i ochrone zabytkow

@danilo

kolejny k🤬a wtedy nie bylo Polski tylko plemiona slowianskie Polska ZAWSZE byla chrzescijanska od momentu powstania
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie