Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZmianaNicka 2016-01-27, 22:23 12
ktoś kto nie wie tak podstawowych rzeczy przy sprzedaży auta za pewne jest kobietą
Zgłoś
KrisCFC 2016-01-27, 22:30
Odpowiadając na pytanie w temacie:

Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-27, 22:38 5
ZmianaNicka napisał/a:

ktoś kto nie wie tak podstawowych rzeczy przy sprzedaży auta za pewne jest kobietą

W wydziale komunikacji dostałem odpowiedź że nawet 50% tego nie zgłasza, więc spora w tym też rola facetów

KrisCFC napisał/a:

Odpowiadając na pytanie w temacie:

Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...

ja wiem, ale często w euforii pozbycia się auta o tym zapomina, w większości przypadków nic się nie stanie, ale wiadomo, czasem trafi się...
Zgłoś
Bobikufel 2016-01-27, 22:46
na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
ale czemu reklamujesz się sam na takich portalach ?
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-27, 23:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
VanBajer 2016-01-28, 0:35
Miałem przypadek, Fundusz gwarancyjny po 3-latach się zgłosił że nie mam ubezpieczenia, do tej pory jest samochód nie ubezpieczony.
Zgłoś
makumbah 2016-01-28, 0:37 3
Bobikufel napisał/a:

na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
ale czemu reklamujesz się sam na takich portalach ?

Bo może?
Każdy sposób jest dobry, żeby pozyskać widzów, tym bardziej, gdy kontent jest wartościowy i ma jakiś zamysł edukacyjny.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-28, 8:31 1
Niestety nigdy się tym nie przejmowałem, bo nadwozie każdego mojego bolidu trafiło na złom, a zdatne części do Mirka mechanika. Jakoś wolę kupić jeżdżący pojazd za 1000 PLN, dołożyć parę stów i z czystym sumieniem pojeździć parę lat.
Zgłoś
arturek_w 2016-01-28, 9:30 3
No i co z tego, że nie przerejestrowałem? Mam umowę, a na umowie datę i godzinę i co? Taaa już biegnę do urzędu stać w kolejce.. I jeszcze papiery trzeba wypełniać.. To lipka i tyle..
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-28, 10:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-28, 13:01 3
Zgłoś
arturek_w 2016-01-28, 15:35
@up 6 minut? Chyba jak mieszkasz na wsi i kolejek nie ma.. Wypełnic papiery, ok 200zł opłat, zostawic papiery, iśc spowrotem by je odebrać..
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-28, 16:09
Zgłoś
misterkillmister 2016-01-28, 18:32 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem