Może treść nie ocieka krwią, ale z powodu braku zgłoszenia możemy mieć czarne sceny, a większość osób o tym nie pamięta i cieszy się ze sprzedaży - materiał ku przestrodze.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Może treść nie ocieka krwią, ale z powodu braku zgłoszenia możemy mieć czarne sceny, a większość osób o tym nie pamięta i cieszy się ze sprzedaży - materiał ku przestrodze.
ktoś kto nie wie tak podstawowych rzeczy przy sprzedaży auta za pewne jest kobietą
Odpowiadając na pytanie w temacie:
Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...
Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...
ZmianaNicka napisał/a:
ktoś kto nie wie tak podstawowych rzeczy przy sprzedaży auta za pewne jest kobietą
W wydziale komunikacji dostałem odpowiedź że nawet 50% tego nie zgłasza, więc spora w tym też rola facetów
KrisCFC napisał/a:
Odpowiadając na pytanie w temacie:
Tak, warto zgłaszać, tylko głupi tego nie robi...![]()
ja wiem, ale często w euforii pozbycia się auta o tym zapomina, w większości przypadków nic się nie stanie, ale wiadomo, czasem trafi się...
na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
ale czemu reklamujesz się sam na takich portalach ?
Miałem przypadek, Fundusz gwarancyjny po 3-latach się zgłosił że nie mam ubezpieczenia, do tej pory jest samochód nie ubezpieczony.
Bobikufel napisał/a:
na sadolu jest od groma akcji typu "kompilacja wypadków" więc te mroczne strony znamy.
Bo może?
Każdy sposób jest dobry, żeby pozyskać widzów, tym bardziej, gdy kontent jest wartościowy i ma jakiś zamysł edukacyjny.
Niestety nigdy się tym nie przejmowałem, bo nadwozie każdego mojego bolidu trafiło na złom, a zdatne części do Mirka mechanika. Jakoś wolę kupić jeżdżący pojazd za 1000 PLN, dołożyć parę stów i z czystym sumieniem pojeździć parę lat.
No i co z tego, że nie przerejestrowałem? Mam umowę, a na umowie datę i godzinę i co? Taaa już biegnę do urzędu stać w kolejce.. I jeszcze papiery trzeba wypełniać.. To lipka i tyle..
@up 6 minut? Chyba jak mieszkasz na wsi i kolejek nie ma.. Wypełnic papiery, ok 200zł opłat, zostawic papiery, iśc spowrotem by je odebrać..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie