- kula ma dwie części, jak się ją przetnie, a koło jest okrągłe
l................o
2015-01-23, 10:19
Zrobili z tej dupy nie wiadomo kogo, a k🤬a pytania takie proste że mój pies, którego nie mam by sobie poradził...
M................1
2015-01-23, 10:35
Łysy jest tępy jak polsilver, ale z tymi dragami poleciał
@up Tomysz1111
Zapłacili to i mają promocję na sadalu. Od czego masz guzik "Ignoruj" jeśli tego nie chcesz oglądać? Bóg mi świadkiem, widzę że co poniektórym to wystarczy cokolwiek napisać, ważne aby było, aby wtrącić te swoje pięć groszy wszędzie, c🤬j że bez sensu, c🤬j że nie związane z tematem, c🤬j z wszystkim. >.<...
podpis użytkownika
"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanek
@up to główny sponsor reprezentacji serwerów dla Sadola.
l................e
2015-01-23, 10:43
O k🤬a, wybierają jakiś margines społeczeństwa i to niby ma być śmieszne... Już patrząc na tych kolesi widać, że niedorozwoje, troglodyci i idioci...
k🤬a nie mogę tego oglądać, bo aż mnie nosi, że tacy debile żyja
Niczym się nie różnią, i to i to noe ma brwi
to że tacy debile żyją to pół biedy... gorzej, że głosują
Żeby mieć maturę 100 lat temu musiałeś znać kilka języków obcych i to na takim poziomie, by swobodnie móc czytać powieści w tychże językach. A dzisiaj ludzie mają maturę i nie potrafią dodawać do trzydziestu pięciu. Ciężko mi w to uwierzyć, że tacy ludzie w tym kraju naprawdę żyją, ale jeżeli to prawda to powinno zabrać im się po pierwsze prawa wyborcze (nie są mądrzy na tyle by dodać dwie liczby dwucyfrowe, ale są na tyle mądrzy by decydować o losach państwa) oraz odebrać świadectwo ukończenia szkoły podstawowej, ba, pierwszej klasy szkoły podstawowej bo tam takie zadania się dzieciom daje.
Łysy jest podstawiony, bo występował przynajmniej w dwóch filmikach Stankiewicza...
prosta zasada kadzego udanego odcinka
znajdz mądrale
znajdz debila
zajdz przeciętnego typa
znajdz patola
M................M
2015-01-23, 11:45
16 piw i jest na głównej? czy mi się zdaje czy to jakieś sponsorowane gówno, które musi być wyróżnione bo normalnie nie dostałoby nawet 20 piw i nie wyszłoby z poczekalni?
P................o
2015-01-23, 12:02
K🤬a już nie mogę patrzeć na tego skrzeczącego debila stankiewicza...
L................5
2015-01-23, 12:14
łysy się p🤬lną bo prawidłowo powiedział potęge
czyli fundatorzy sadistica tak ?