👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sunday napisał/a:
To przez te swoje papugi większość piratów ma jedno oko
A drewnianą nogę?
35i napisał/a:
A drewnianą nogę?
Noga i hak zamiast dłoni to przez rekiny

Sunday napisał/a:
A już myślałem, że przez starego papugi.

wertuqq napisał/a:
To już wiadomo, że w niedzielę będzie rosół.
takie baby są jebnięte, zaraz sobie wytłumaczą że to niewinne stworzonko i taką ma nature
Sunday napisał/a:
Hak jest przez krokodyla tak było w piotrusiu panie, przysięgam.
Powinna się cieszyć, będzie miała dodatkową dziurkę do r🤬ania

edmund napisał/a:
takie baby są jebnięte, zaraz sobie wytłumaczą że to niewinne stworzonko i taką ma nature
I ma rację, bo to nie był atak. Papugi sobie w ten sposób wzajemnie oczyszczają dzioby. Skąd papuga ma wiedzieć, że człowiek nie ma tak twardego dzioba?
jak byłem zoo to robili takie własnie zapoznanie ze zwierzątkami i mój gówniak miał papuga na ramieniu widać, że zwierzątko się stresowało całe przedszkole kładło sobie na ramieniu żako. Mojego kaszojada bez ostrzeżenia złapała za ucho wiadomo przebiła na wylot a ja w odruchu po prostu z płaskiego potraktowałem... efekt taki ucho się bardziej rozerwało a ptak zdechł. To nie było najlepsze wyjście do zoo

Justynka99 napisał/a:
I ma rację, bo to nie był atak. Papugi sobie w ten sposób wzajemnie oczyszczają dzioby. Skąd papuga ma wiedzieć, że człowiek nie ma tak twardego dzioba?
co do natury to oczywiste, ale dowie się o tym przez doświadczenie, zamiast dzięki wyobraźni, jeszcze cudem będzie gdy tak dalej robić nie będzie,
a że takie niewinne nie jest, to każdy człowiek z wyobraźnią wie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie