I tak jak odbiera telefon prawą ręką to musi przyłożyć do lewego ucha bo bicek za duży
Czego Ty szukałeś na tym youtubie? Fapnąć sobie chciałeś przed snem?
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
0statniSprawiedliwy napisał/a:
Czego Ty szukałeś na tym youtubie? Fapnąć sobie chciałeś przed snem?
wole oglądać kulturystów na scenie niż nażelowanych pedałów biegających za piłką

@up up
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Jak panienka? Jestem dziewczyną i mam trochę koleżanek, żadna z nas nie napina bicka podczas tańca... Ach, zapomniałam że taniec prawdziwego faceta polega na piciu piwa pod ścianą.
Stara dobra moda na jaranie się "lepszymi" kulturystami. Przynajmniej chellengów czy innych c🤬jostw ostatnio modnych nie wrzucił. Strzeliński, Słodkiewicz, Colleman, Ruhl, Głuchowski, Filleborn, Ferrigno, Schwarzenegger, Moeller, Priest itp. to były czasy w gazetkach archiwalnie i aktualnie .
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
Wielka masa ogranicza? U niego w ogóle tego nie widać. 1:34
Wnosisz to po tym że potrafi sięgnąć ręką głowy ??

Wnosisz to po tym że potrafi sięgnąć ręką głowy ??
No, hetero to on raczej nie jest.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
@up masz tez foty z ukamienowania
?

podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
xbandzior napisał/a:
wole oglądać kulturystów na scenie niż nażelowanych pedałów biegających za piłką![]()
A co to za podział na rodzaj pedalstwa? I to i to - jest pedalskie. Uważasz, że Twoje pedalskie pokazy gołych chłopaczków są dobrym pedalstwem, a piłkarze mniejszym? Hahahaha... Pedlastwo jest pedlastwem.. i tyle.
Oho, szczypiory i spasione cioty z przed komputera wyzywają kulturystów od pedałów. Brawo gnoje.

W razie wojny z obcymi, ci wszyscy strongmani i kulturyści dostaną kostiumy Space Marines z DoW