📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

tylko moje pytanko, czemu kilku więcej niebieskich koszulek nic nie robi?
parikmahier napisał/a:
tylko moje pytanko, czemu kilku więcej niebieskich koszulek nic nie robi?
Nie mogą, bo rasizm
To nie polska, właściciel ma towar ubezpieczony i nie obciąży, jak to Janusze biznesu potrafią, personelu sklepu.
Ktos pozwala na te malpie figle. Byly czasy, ze murzyni chodzili jak w zegarku. Wiec komus zalezy na tym burdelu. Problem-reakcja-rozwiazanie. Rozwiazaniem, o ktore po przekroczeniu czerwonej linii ludzie sami poprosza bedzie cyfrowe id, cbdc, 15 minutowe miasta i zamordyzm. Jak do sklepu bedzie mozna wejsc po zeskanowaniu swojego kodu qr to nawet murzyn nie bedzie psocil, bo raz po pierwszym razie jego kod zostanie zbanowany, juz wiecej do sklepu nie wejdzie i zdechnie z glodu. I wszyscy bedziemy wreszcie bezpieczni i szczesliwi nie majac niczego.
krzylo napisał/a:
Ktos pozwala na te malpie figle. Byly czasy, ze murzyni chodzili jak w zegarku. Wiec komus zalezy na tym burdelu. Problem-reakcja-rozwiazanie. Rozwiazaniem, o ktore po przekroczeniu czerwonej linii ludzie sami poprosza bedzie cyfrowe id, cbdc, 15 minutowe miasta i zamordyzm. Jak do sklepu bedzie mozna wejsc po zeskanowaniu swojego kodu qr to nawet murzyn nie bedzie psocil, bo raz po pierwszym razie jego kod zostanie zbanowany, juz wiecej do sklepu nie wejdzie i zdechnie z glodu. I wszyscy bedziemy wreszcie bezpieczni i szczesliwi nie majac niczego.
murzyn nie zdechnie z głodu tylko odjebie Ciebie jak będziesz z bułkami dla swojej świni z warchlakami wracał po 12h w kołchozie xD
Do wszystkich złodziejskich kurew strzelać jak do psów. Lub obcinać nosy- by w razie czego mogli pracować. Obcięcie rąk spowoduje że do pracy już raczej się nie zabiorą a brak noska pokaże naturę nicponia
Fejk, oni wcześniej zapłacili, w kieszeniach mają paragony a teraz tylko odbierają towar
PS. A czy przypadkiem każda nowoczena konsola nie ma jakiegoś wymogu podłączenia do sieci, skąd producent może ją "zabić"?

PS. A czy przypadkiem każda nowoczena konsola nie ma jakiegoś wymogu podłączenia do sieci, skąd producent może ją "zabić"?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie