Smutas napisał/a:
Do kupienia czy wynajęcia?
Do skonfiskowania

Tyle stretch'u zmarnować, k🤬a jasna.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Nie jestem do końca pewny, czy słowo 'free' powinno być w tym przypadku tłumaczone jako 'darmowy'.
Wydaje mi się, że chodzi tu o podkreślenie ironii i właściwym przetłumaczeniem będzie słowo 'wolny'
Wydaje mi się, że chodzi tu o podkreślenie ironii i właściwym przetłumaczeniem będzie słowo 'wolny'

To podpucha - pewnie do niczego się nie nadaje - kto by wyrzucił dobrego murzyna?

podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Albo to ich nowy złodziejski trick - jego kamraci przywiązują go do słupa/drzewa i dają tabliczkę, że niby taka okazja, bo darmowy. W końcu znajduje się ktoś, komu by się przydał taki murzyn i w dobrych intencjach bierze go sobie do domu, na nieświadomce. Pół biedy jak trzymają go w szopie, albo w budzie na noc - jednak jak pozwolą mu spać w domu, to ten w nocy wpuszcza swoich kumpli i spokojnie wynoszą co się tylko da.
Dlatego warto na wszelki wypadek dodatkowo zakuwać takiego w kajdany.
Dlatego warto na wszelki wypadek dodatkowo zakuwać takiego w kajdany.

podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Nowiutki, jeszcze w folii, i ktoś wyrzuca? Na pewno jest trefny. Weźmiesz, i okaże się że już coś ukradł albo zgw🤬cił i ci go zabiorą, i jeszcze odpowiadał za niego będziesz