Tak właśnie wygląda bogactwo moi drodzy
Ważne że się kochają i mają żarcia nieprzetworzonego na lata. Tę colę bym jedynie wyj🤬, bo wygląda na wyprodukowaną przy użyciu wody z Gangesu.
a ja sie zgodze z tym, ze to bogactwo, czego wiecej potrzeba ludziom do przetrwania? reszta to tylko dodatek ktory jest tylko iluzja
dokładnie po c🤬j kupować tostery albo garnki dawać
Cola, olej....niedługo u nas to będzie synonim bogactwa, butelka Coli to teraz 8zł xD
Wszystko w porządku, ja bym się cieszył z takich podarków. To zdaje się Boliwia, tam społeczeństwo jest ubogie i jeszcze nie zgłupiało do końca. Zwykła rodzina, nie jakaś patologia. Przynoszą takie prezenty na jakie ich stać.
Nome
2024-10-03, 12:26
ale mięsko wygląda porządnie...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Tylko debil się śmieje z takiego czegoś. Jakie warunki życia takie prezenty. Kabaretem to była komunia u młodego Rutkowskiego.
CzerstWybut napisał/a:
Tylko debil się śmieje z takiego czegoś. Jakie warunki życia takie prezenty. Kabaretem to była komunia u młodego Rutkowskiego.
Dokładnie tak
Ale, że co? Przecież taki kawał mięcha to prima sort a nie jakieś plastikowe gówno i kwiaty, które by zaraz wyj🤬i
i c🤬j. zyja sobie swoim zyciem a nie zap🤬laja na jakies dobra materialne fundowane przez lewackie mega korporacje ktore piora mozgi dzieciom.
I bardzo fajnie, wszycsy razem będą mieszkac, najebią dzieci od c🤬ja i beda szczesliwi
A u nas robaki z chowu klatkowego robio kariiere w wielkim miescie, placzo z samotnosci i walo konia po nocach

))
Taka jedna noga mięsa surowa kosztuje kilka stów zaś zrobione na szynkę nawet 2 koła, a u nas co dostają, kwiaty, kilka butelek wina z Lidla koperty często puste 😂
Marian_Koniuszko napisał/a:
Ważne że się kochają i mają żarcia nieprzetworzonego na lata. Tę colę bym jedynie wyj🤬, bo wygląda na wyprodukowaną przy użyciu wody z Gangesu.
To są jacyś indianie.