Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką

podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/kaktus83, w jakim ty kraju zyjesz, bo ja przy każdej "rutynowej kontroli", a miałem ich kilka byłem trzepany od góry do dołu, aż się dziwie, że mi w dupe nie weszli.
podpis użytkownika
jak się śpi w gumofilcach to potem pięty świerzbią
życzę ci śmieciu żeby twój syn kiedyś zdechł zabity przez mundurowego.
Co Ci k🤬sie powiedzą wyniki śledztwa? To co zawsze, że policjant jest niewinny. Bo j🤬e k🤬y będą go bronić tak jak zawsze. Widać że swoją wiedzę na temat tych wydarzeń czerpiesz z reżymowej telewizji.
Prawda jest taka że policja jest bez karna w Polsce. Ile było przypadków że policjant kogoś zabija? W c🤬j. W 95% przypadkach policjant nie pójdzie siedzieć, bo kolega komendant pogada z kolegą sędzią i sprawa umorzona... Mam nadzieję że tym razem ludzie nie odpuszczą temu mordercy. Dziś o 19.30 w Legionowie jest protest, zapraszam.
A teraz zastanówmy się czemu do tego doszło...
Ano dlatego że w Polsce prawo jest IDIOTYCZNE! Każdy człowiek w wolnym kraju powinien móc spożywać to co mu się podoba, jeżeli od tego umrze.. jego sprawa a rząd czy inne służby nie powinny się w to wp🤬lać. A teraz za gram marihuany możesz pójść do więzienia na 2 lata... tak jak gw🤬ciciel![]()
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?![]()
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa