Wystarczy tylko ją połknąć razem z torebką

Połyka się dlatego, żeby nie wsadzili Cię za posiadanie paru gramow. Połknięcie powoduje to, że najczęsciej odpuszczają.
lubi lykac ale co innego
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?![]()
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa
Hue hue jakim trzeba być chytrym zjebem żeby połknąć woreczek z zielskiem.
Co myślał że połknie wysra i wypali?![]()
Selekcja naturalna nastąpiła.
Teraz burdy robią za ćpuna że został zamordowany nie czekając na wyniki śledztwa
życzę ci śmieciu żeby twój syn kiedyś zdechł zabity przez mundurowego.
Co Ci k🤬sie powiedzą wyniki śledztwa? To co zawsze, że policjant jest niewinny. Bo j🤬e k🤬y będą go bronić tak jak zawsze. Widać że swoją wiedzę na temat tych wydarzeń czerpiesz z reżymowej telewizji.
A ty skąd bierzesz swoją wiedzę jak nie z telewizji ? Z autopsji ? Kilkukrotnie w życiu miałem na pieńku z policją, i nigdy nie przytrafiło mi się aby policjant był agresywny lub wykazywał jakieś patologiczne zachowania. Może za komuny policjanci pałowali, ale teraz dawno pozmieniały się pokolenia i żaden sobie nie pozwoli na takie zachowania.
A konsument marihuany miał pecha. Zamiast zawiasów czy grzywny wolał wp🤬lić woreczek i połknął nie tą dziurką co trzeba. Śmierć następuje w kilka minut więc nawet szybki przyjazd karetki mógłby go nie uratować. Więc proszę bardzo odp🤬lić się od polskiej policji, bo najwięcej narzekają na nich ci co mają nawięcej na sumieniu.
Wpisz Sobie w google, " policjant zabił człowieka " a szybko zmienisz zdanie na temat policji.
A co to da? Ktoś na drugim końcu Polski wpisze "Policjant uratował człowieka" i wyjdzie na zero![]()
PoloniaJuby@ Kolejny cwaniak jp100%, palenie zioła zajebiste.
A wp🤬l dostaniesz to lecisz na Policje i ze skruchą w dupę włazisz.
Co do mojego syna, to się odpi**dol małolacie.
Często bywam w sądach i myślisz że Policja zwłaszcza jakiś krawężnik ma znajomości wsądzie u biegłych sądowych? Myślisz że będą dla niego preparować dowody? Czy cie Po**bało?
Co do rodziców, to gdzie byli jak dzieciak przychodził zaćpany, robił sobie foty z flagami jointami i jak pokazywał ze jaranie jest ok?
W moich czasach jakbym fajke do gęby wziął stary by mi wpier**l spuścił aż by mi się odwidziało. TO własnie przez takie k*rwy jak ty ten Kraj się stacza.
A jak ci sie prawo nie podoba to wypie**alaj do Hollandii i sobi epal zioło z pedałami.