Ten krótki filmik idealnie pokazuje realia w jakich moglibyśmy się znaleźć np. po wybuchu epidemii zoombi.
Człowiek człowiekowi wilkiem a zoombi zoombi zoombi.
N................0
2015-01-09, 5:06
Bez epidemi człowiek człowiekowi wilkiem
V................n
2015-01-09, 8:36
Rotuu napisał/a:
Ten krótki filmik idealnie pokazuje realia w jakich moglibyśmy się znaleźć np. po wybuchu epidemii zoombi.
No w końcu chyba k🤬a walka o przetrwanie nie?
Ten film przedstawia realia gry DayZ i jest wykonany przez fanów. Jako administrator największego w Polsce serwisu na temat DayZ ciesze się, że "coś" z gry znalazło się na sadistic
Pozdrawiam, Volter
w grze nie piją wody z rzeki.
Rotuu napisał/a:
A zombi zombiemu zombim
Radbug napisał/a:
a kiwi kiwi kiwi
kiwi kiwiemu kiwim
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
krz2
2015-01-09, 9:12
Bzdura, bzdura. Dawno nie widziałem tak niepotrzebnego filmiku. Autorzy mogliby nagrać jak nietolerancyjne jest społeczeństwo francuskie czy coś
l................5
2015-01-09, 9:28
Zoombi? Nie chodziło Ci przypadkiem o zumbę albo zoom w aparacie foto?
E................d
2015-01-09, 9:54
Ale czy kogoś ten filmik dziwi ? No chyba logiczne że w świecie postapo kiedy najważniejsze jest przetrwanie, jedzenie i broń to znajdzie się bardzo dużo ludzi którzy będą żerować na właśnie innych ludziach. Jest to pokazane praktycznie w każdym filmie gdzie była jakaś globalna tragedia bo tacy są właśnie ludzie.
w................3
2015-01-09, 10:28
Też mi walka o przetrwanie, co mają powiedzieć prześladowani homoseksualiści albo czarne mniejszości tak bardzo je skrzywdziliśmy musimy im tyle oddać. No i pamiętajcie, że czarni nie są rasistami więc jak by was zamknęli w obozie zagłady to nie protestujcie bo to rasistowskie.
>pokazuje realia
>epidemia zombie
Nie mam uwag.
p................a
2015-01-09, 12:35
Znowu amerykańskie pieprzenie o zombie. Dorośnijcie wreszcie.
biseksualny zoom?
podpis użytkownika
tekst podpisu ucuuc