Pomykajac sobie po resorcie wypoczynkowym "Banoi" natknalem sie na flage polska. Mielismy gazetke "Fakt" od pana "numerjeden" teraz cos ode mnie
Niestety screenow nie umiem robic wiec pyknalem zdjecie z telefonu.
Na klawie masz taki zajebisty przycisk " print screen " który w laptopach oznaczony jest " PrtSc " Go k🤬a kliknij podczas gry i wklej to do Paint po czym zapisz jako JPG i ..... ? TADAM K🤬a gotowe
Konto usunięte
2012-02-12, 10:40
NuclearBlast, Kurde, nie mam takiego klawisza :/ Mam tylko "PrtScrn" ale to chyba nie to :/
Co do picsa, co się dziwisz, przecież gra zrobiona przez polaczków, nic dziwnego, że wepchnęli coś naszego, aczkolwiek powinno tego być więcej.
Konto usunięte
2012-02-12, 10:42
@NuclearBlast robie screeny podczas gry ale gdy wklejam to do painta jedyne co sie wyswietla to moj pulpit... Wiec co szczekasz bez powodu?
jeśli chodzi o robienie screenów w grze zainstaluj sobie program "fraps"
@supersadysta2225
Trzeba mu to wybaczyć, teoretyków na portalu nie brakuje.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
supersadysta2225 napisał/a:
@NuclearBlast robie screeny podczas gry ale gdy wklejam to do painta jedyne co sie wyswietla to moj pulpit... Wiec co szczekasz bez powodu?
Szczekam bo jak widze taki ludzi jak ty to odzywa się we mnie bestja
Konto usunięte
2012-02-12, 11:59
a co to za filozofia kliknąć guzik na klawie i wkleić do painta o.O
zaczynam coraz bardziej obawiać się o swoją przyszłość przy tak debilnym i leniwym społeczeństwie, najlepiej to przynieś, podaj, pozamiataj ...
Konto usunięte
2012-02-12, 12:07
@NuclearBlast,
ty się BESTJO k🤬a za słownik weź
Konto usunięte
2012-02-12, 12:25
Ja p🤬lę. Typ screena nie potrafi zrobić. Chyba wczoraj mu neostradę założyli dopiero. To ja umiem już drukować. Chyba muszę składać aplikacje do Microsoftu lub Apple'a
NuclearBlast napisał/a:
Szczekam bo jak widze taki ludzi jak ty to odzywa się we mnie bestja
Słownik PWN i zasady interpunkcji powinny się odezwać.
Konto usunięte
2012-02-12, 14:20
przecież pisze że jak robi screena to zrzuca pulpit a nie grę, a wy dalej sapiecie, k🤬a najpierw czytaj potem komentuj
soohar napisał/a:
Słownik PWN i zasady interpunkcji powinny się odezwać.
Jakoś nikt nie zrozumiał twojego grymasu .
Konto usunięte
2012-02-12, 16:11
Po co wstawialem tego posta...?