Nowy rekord świata w martwym ciągu. Eddie Hall 500 kg
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-07-10, 19:59
A ten "martwy" to chyba dosłownie
konto usunięte
2016-07-10, 20:00
Fake, nie umarł, nie ma żadnego martwego ciągu.
konto usunięte
2016-07-10, 20:04
W 40 sekundzie wygląda jak typowa babka wracająca z zakupów w biedronce.
konto usunięte
2016-07-10, 20:20
konto usunięte
2016-07-10, 20:20
Ciekawe, czy za np. 30 lat rekordem będzie już 550 kg
Zabandażowany najnowszymi zdobyczami techniki, że ciężko mu sztangę chwycić.
Po co tak oszukiwać?
Same spodenki i czysta siła
Taki z niego rekordzista jak z Pudziana najsilniejszy człowiek świata. Nie słyszałem by występował na jakiejś imprezie typu Igrzyska Olimpijskie, Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, Mistrzostwa Wielkiej Brytanii, Mistrzostwa Anglii. A dlaczego ? Z bardzo prostego powodu - żaden tzw. strongmen nie przeszedłby kontroli antydopingowej.
Za 5 lat pojawi sie nowy koks i będzie 550kg. Za 10 lat kolejne nowinki. Ma to tyle wspólnego ze sportem co wrestling.
@fransfr ja pier ale debil...
@BrianGriffin
Z tego co kojarzę to większość rekordów strongmenów jest nie pobita od lat 70. z powodu skuteczniejszych kontroli antydopingowych, ale zrobili inne kategorie wagowe żeby można było jakieś normalne rekordy ustanawiać.
Ale mogę się mylić.