👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zero mózgu i wyobraźni czym może skutkować takie zachowanie... . No debil.
"co on k🤬a, poj🤬o go?!"
pytanie retoryczne - zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana
pytanie retoryczne - zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana
Takim właśnie idiota przydaję się czołowe spotkanie z jakimś samochodem ciężarowym z naczepą... Po co ktoś ma ginąć za takiego idiotę, a tak zostaję z niego rozmaz

Arachmit napisał/a:
Kto bogatemu zabroni.
Na obwodnicy Wrocławskiej A8, kiedyś jechał pojazd w nocy pod prąd. Jakie moje było zdziwienie gdy się zorientowałem, że te światła przednie to nie za barierek z przeciwnej jezdni, ale z mojego pasa ruchu. Dla takich ludzi powinna być kara 20 lat kamieniołomu.
C🤬ja do utylizacji, debila. Samobojca najgorszego sortu. Oprocz zabrania prawa jazdy, nalezy odebrac prawa wyborcze. Toz to debil z IQ ponizej 60
Arachmit napisał/a:
Dokładnie, idiota matiza kupił, w dodatku pod prąd jeszcze jedzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie