Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Główna akcja od 1:10

"Wczoraj w Nowej Suchej kierujący ciężarówką celowo zlekceważył sygnalizację świetlną i opadające rogatki na przejeździe kolejowo-drogowym. Wyłamał rogatkę wjazdową, wjeżdżając na przejazd, zatrzymał się na torach i wysiadł z auta bez wzięcia odpowiedzialności za bezpieczeństwo nie tylko osoby, która z nim podróżowała, ale również pasażerów nadjeżdżającego pociągu❗️

Skutki wypadku są ogromne:
7 pasażerów pociągu zostało rannych
ponad 12 milionów złotych będzie kosztować naprawa uszkodzonej infrastruktury i taboru
setki podróżnych nie dotarło na czas lub w ogóle do zaplanowanych miejsc, ponieważ opóźnienia pociągów wyniosły łącznie ponad 3,5 tysiąca minut a kluczowa magistrala kolejowa została zablokowana

Kierowca zrobił wszystko odwrotnie niż podpowiada logika. A wystarczyło po prostu przestrzegać zasad i przepisów i do tragedii by nie doszło.

Sprawca wypadku zostanie obciążony kosztami za uszkodzenie infrastruktury, taboru oraz akcji ratunkowej."

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-11-30, 10:35 ]
TłustyManat napisał/a:

Zmieniono 2 razy Zgłoś
joti 2024-11-27, 16:45 1
zwierzak30 napisał/a:

Przeczytałeś ze zrozumieniem? Czy tylko tak p🤬lisz?
Zobacz co zaznaczyłem na czerwono u kolegi w komentarzu.

Chłopie, po pierwsze to trochę kultury jak się do innych odzywasz.
Po drugie to użyłem skrótu myślowego sygnalizacja świetlna przed przejazdem = czerwone światło, to chyba logiczne.
Zgłoś
Cotozafilm 2024-11-27, 16:49 1
@Aaltonen: mandat jest teraz 2.500pln
Zgłoś
__Tux__ 2024-11-27, 16:51 8
Nie wiem co wy chcecie od kierowcy. Przecież machał do pociągu, żeby się zatrzymać. Wina maszynisty.
Zgłoś
Lok 2024-11-27, 16:53 1
Zamiast rozj🤬 ten szlaban to zrobił najgorszą rzecz...
Nic nie zrobił.
Zgłoś
OstryGracz 2024-11-27, 16:55 1
Ale j🤬y panikarz
Zgłoś
zwierzak30 2024-11-27, 16:55 10
To może ja ci wytłumaczę.
Obejrzałem filmik,stwierdziłem że nie tylko kierowca wywrotki odj🤬 manianę.Te dwa przed nim także przejechały na czerwonym. Otworzyłem sekcje komentarzy i twój post okazał się pierwszym sensownym ,trafiającym w punkt.DAŁEM CI BROWARKA I zacytowałem dla innych. A ty mnie zj🤬eś.
Oddawaj browara.
ps:
A jak jesteś taki wrażliwy to co tu k🤬a robisz.Na tiktok.
Zgłoś
kalnex 2024-11-27, 17:02 3
Zgłoś
joti 2024-11-27, 17:05 1
zwierzak30 napisał/a:

Obejrzałem filmik,stwierdziłem że nie tylko kierowca wywrotki odj🤬 manianę.Te dwa przed nim także przejechały na czerwonym. Otworzyłem sekcje komentarzy i twój post okazał się pierwszym sensownym ,trafiającym w punkt.DAŁEM CI BROWARKA I zacytowałem dla innych. A ty mnie zj🤬eś.
Oddawaj browara.
ps:

Zadziałała stara zasada jeszcze Usenetu: gdy tylko zachodzi choćby najmniejsze prawdopodobieństwo, że zostaniesz źle zrozumiany w internecie, tak się właśnie stanie.
Piwo możesz wziąć, nie piję, wolę czystą.
Zgłoś
OlejhunterPL 2024-11-27, 17:05
Przecież widać że specjalnie odj🤬 ten wypadek. Pytanie jaki miał motyw?
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-11-27, 17:07
Ale z niego gapcio

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
Piesinger 2024-11-27, 17:10 5
Gościu machał z całych sił

Zgłoś
anubis90 2024-11-27, 17:12
Zachowanie kierowcy faktycznie jest niezrozumiałe.
Nawet nie wiadomo, jak to wytłumaczyć.
Może zepsuł mu sie pojazd akurat pechowo na tym odcinku??
Zgłoś
michu225 2024-11-27, 17:15
joti napisał/a:

Chłopie, po pierwsze to trochę kultury jak się do innych odzywasz.
Po drugie to użyłem skrótu myślowego sygnalizacja świetlna przed przejazdem = czerwone światło, to chyba logiczne.

Nie produkuj się, to debil zwykły, dlatego nie zrozumiał, dla niego mrugające czerwone nie jest czerwone, i o to się dop🤬la a to ni h🤬j nie jest tu istotne. Za chwilę mnie też pociśnie, daj mu chwilę
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-27, 17:16 1
zwierzak30 napisał/a:

Oddawaj browara.
ps:

Bo napisałeś niezrozumiale, tak jakbyś skrytykował osoby, które postawiły piwko za ten wpis
Polikwidowali budki z dróżnikami i takie efekty.

Lok napisał/a:

Zamiast rozj🤬 ten szlaban to zrobił najgorszą rzecz...
Nic nie zrobił.

Przypomnij sobie tych zjebów z karetki co się kręcili tą karetką po torowisku między szlabanami jak gówno w przeręblu, aż ich pociąg na strzępy rozj🤬 Też się bali uszkodzić szlabanu - ludzie małpiego rozumu dostają w takich sytuacjach.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
bodzio204 2024-11-27, 17:21 7
Debil, nie debil, tuman, nie tuman. Nie w tym rzecz. Powiedzcie co sie k🤬a z tymi ludźmi dzieje? Przecież codziennie jakiegoś bezmózga widzimy w podobnych sytuacjach gdzie czegoś zabrakło. No właśnie czego? Tak samo w ogłoszeniach, ktoś sprzedaje meble - brak wymiarów, ktoś silnik - brak pojemności, kodu, ktoś ławe - brak długości, ktoś chonke - brak tel i kontaktu. I jeszcze cie ktoś zjebie bo dopytujesz. Co sie z tymi durniami dzieje? Od kovida mamy takich zjebów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie