Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Debile na drogach
mmmarcin • 2020-05-13, 21:34

Cytat:

Kierowałem czarnym fordem focusem. Jadąc drogą ekspresową wyprzedzałem dwa samochody. Pan za mną zniecierpliwiony tym zaczął migać mi długimi. Po zjechaniu na prawy pas, biała skoda wyprzedziła mnie i ostro zahamowała co doprowadziło do tego co widać na filmie.

Lublin, krawaciarze, ekspresówka - to nie może skończyć się dobrze
Zgłoś
Jokerd 2020-05-13, 21:42 31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
robo72 2020-05-13, 21:46 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-05-13, 22:13 1
Zgłoś
Jokerd 2020-05-13, 22:19 2
Zgłoś
MukaPuka 2020-05-13, 22:21 7
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-05-13, 22:31 17
uwielbiam czytac te komentarze ekspertow, ktorzy do tej pory jezdzili tylko w need for speed oraz na recznym (pod kolderka) trzeba bylo zrobic to,lub tamto...
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-05-13, 22:39 3
Zgłoś
Lemons-shop 2020-05-13, 22:40 3
Ciekawe pan z skody zahamował, pan z forda nie hamował? Lub miał nie sprawne hamulce, żeby robić unik? Jak by zareagował i również wcisnął hamulec, nie skręcał to by się nic nie stało, debli i już
Zgłoś
Jokerd 2020-05-13, 22:46 4
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-05-13, 22:56
Zgłoś
Jastrovsky 2020-05-13, 22:57
dojechac frajera, mysli ze jak robi w tygodniu 900km to jest panem autostrady, a z drugiej strony rowniez ch*j w dupe niedzielnym kierowcom i nie mowie tu o tym focusie
Zgłoś
konto usunięte 2020-05-13, 23:09 7
Nie widać dobrze, żeby Skoda zahamowała przed Fordem. To raczej kierowca Forda spanikował i nie dość, że bezmyślnie szarpnął kierownicą, to jeszcze prawdopodobnie dał maksymalnie po hamulcach. Typowy mistrz prostej.
Zgłoś
somet 2020-05-13, 23:09 2
Zgłoś
robsonx79 2020-05-14, 0:16 1
A ja tu widzę goście w Fordzie, który chciał dać nauczkę Skodzinie i ją w sekundę wyprzedzić. Zwróćcie uwagę, że Skoda nie przyhamowała. No chyba, że tego dobrze nie widać, i Skoda zostawiła tylko minimalny odstęp, po czym mrygnęła światłami stopu strasząc kierowcę. To zwracam honor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem