Sam za gościem nie przepadam i wiem, że na sadolu też nie jest lubiany, ale niektóre jego poglądy mają sens. Ciekaw jestem waszego zdania na ten temat.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
ten ziomek wydaje sie na takiega nieogarnieta cipe, ktory dostawal w szkole, ale co jak co ma w tym wszystkim troche racji
ja akurat lubię dema za ironię w prezentowaniu jego poglądów (w innych filmach) , ale co tej jego wypowiedzi to zaczynam myśleć że w tym przypadku to on tak na serio . chwała za przymusową edukację nadal na poziomie bo na szczęście nie mamy tak debilnego społeczeństwa jak hamburgery i nie zastanawiamy czy wieża eiffla jest w new jersey . szkoda tylko że w naszym pięknym kraju to wykształcenie ma tak małą wartość
P.S zawaliłem kolosa :p
P.S zawaliłem kolosa :p
Aley_23 napisał/a:
Sam za gościem nie przepadam i wiem, że na sadolu też nie jest lubiany, ale niektóre jego poglądy mają sens. Ciekaw jestem waszego zdania na ten temat.
Masz na myśli tą łachudrę po lewej czy tego łapserdaka po prawej który się chełpi swoją wiedzą ogólno-gimnazjalną.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie