👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O LOL, pitbull na uwięzi przy budzie. Te kanapowe, pieski tworzone kiedyś do walki nie nadają się by pędzić życie wiejskiego burka, za delikatne są. Postałby tak przy tej budzie miesiąc w deszczu i zimnie to zaraz dostałby depresji i przeziębiłby się, że nie wspomnę już, że gdyby jadł żarcie wiejskich czy bezdomnych psów typu jakieś resztki, kaszankę, stare mięso to zaraz by dostał jakiegoś gronkowca czy innej choroby skóry.
Te pieski mają podobne wymagania hodowlane jak yorki, różnią się tylko tym, że wymagają dużo ruchu i w ogóle aktywności no i są silniejsze.
Te pieski mają podobne wymagania hodowlane jak yorki, różnią się tylko tym, że wymagają dużo ruchu i w ogóle aktywności no i są silniejsze.
A później tłumaczenie że pies się rzucił, był agresywny , zaatakował z zaskoczenia. Mam nadzieję że tak mu się do gardła rzucił że szybko nie będzie pojeb chodził.
Oglądając tak sobie pomyślałem, że ciekawe co by zrobił jakby piesek się zerwał. Niestety ktoś wyłączył nagrywanie:/

Zatłuc to chcieli ciebie kamieniami, jak tylko się urodziłeś, ale obrońcy zwierząt zaprotestowali

Nie wiem co gorsze rany - czy fakt, że wcześniej ten kundel lizał swoja obsrana dupę i teraz tą jebiąca mordę wyciera w nogawki "ofiary". Fuuuujjjjjj jak można mieć zwierzęta w domu. Ten przynajmniej był na krótkim łańcuchu przy budzie. Oby z kolczatką, żeby się za wygodnie nie wylegiwał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie