Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................I 2012-08-24, 20:24 2
No niezłe. W sumie to dobra wymówka, muszę wypróbować
Zgłoś
poll85 2012-08-24, 20:26 1
osemki...siodemki szostki piatki czworki trojki dwojki jedynki
Zgłoś
BongMan 2012-08-24, 20:40 1
Żeby tylko wyrywał. Te k🤬y czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-08-24, 20:59 3
BongMan napisał/a:

Żeby tylko wyrywał. Te k🤬y czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.

Ciekawe jest to co piszesz, ale nie siej niezdrowej propagandy tylko łaskawie trzeba się było zapoznać z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego. Tak się składa, że ósemkę bezpłatnie usunie Ci nawet prywatna klinika oczywiście jak posiadasz ważne ubezpieczenie zdrowotne i ma ona podpisany kontrakt z nfz a mało, która nie ma.

podpis użytkownika

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
methos23 2012-08-24, 21:10 1
‎Co robi dentysta-pedofil?

Wyrywa jedynki.

podpis użytkownika

Zgłoś
skunks 2012-08-24, 21:19 6
BongMan napisał/a:

Przyznaj, że ktoś cie pod narkozą wyr🤬ał. Stąd ten ból
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2012-08-24, 21:30 1
Też widzieliście tego "harda" ?
Zgłoś
A................4 2012-08-24, 22:16 6
Co robi pedał w psychiatryku?

Rżnie głupa.
Zgłoś
Tasak_PL 2012-08-24, 22:46 3
tak sie jakos dziwnie zlozylo
Zgłoś
stery_srh 2012-08-25, 1:56 1
Aż mi się pewien sucharos przypomniał:

Za co się trzyma ksiądz w trakcie stosunku? Za tornister...

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
BongMan 2012-08-25, 11:39
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:

Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego.

Chcę wejść do przychodni i w czasie nie dłuższym jak 10 minut zostać obsłużony. W innym przypadku p🤬lę taką służbę zdrowia.

skunks, mnie nie, ale znajoma jak była u tego dentysty to mówiła że jak się wybudziła z narkozy to miała stanik rozpięty Czyli dobrze, bo wiem że facet nie jest pedałem.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
S................l 2012-08-25, 19:50
^up, a może tylko zgrywał hetero?
Zgłoś