podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Żeby tylko wyrywał. Te k🤬y czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.
Ciekawe jest to co piszesz, ale nie siej niezdrowej propagandy tylko łaskawie trzeba się było zapoznać z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego. Tak się składa, że ósemkę bezpłatnie usunie Ci nawet prywatna klinika oczywiście jak posiadasz ważne ubezpieczenie zdrowotne i ma ona podpisany kontrakt z nfz a mało, która nie ma.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!Żeby tylko wyrywał. Te k🤬y czasami tak rosną, że trzeba je usuwać operacyjnie, pod narkozą. Przy okazji naciskają na inne zęby powodując kurewski ból. Dzięki naszej wesołej służbie zdrowia, możesz zrobić to tylko prywatnie, bo w NFZ prędzej zdechniesz z bólu niż doczekasz się wolnego terminu u dentysty, nie mówiąc już o operacji przy której potrzebny jest anestezjolog. Miałem tak. Wybuliłem 400zł, ale przy takim bólu człowiek by dał wszystko żeby przestało. Nie życzę nikomu problemów z ósemkami - jest to strasznie bolesne i strasznie kosztowne.
Przyznaj, że ktoś cie pod narkozą wyr🤬ał. Stąd ten ból

Za co się trzyma ksiądz w trakcie stosunku? Za tornister...

podpis użytkownika
Smak '80 lat...Rozporządzeniem Ministra Zdrowia w sprawie świadczeń gwarantowanych z zakresu leczenia stomatologicznego.
Chcę wejść do przychodni i w czasie nie dłuższym jak 10 minut zostać obsłużony. W innym przypadku p🤬lę taką służbę zdrowia.
skunks, mnie nie, ale znajoma jak była u tego dentysty to mówiła że jak się wybudziła z narkozy to miała stanik rozpięty

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih