Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:42
Pan Leszek Żebrowski to ewenement na YouTube
Jest zaprzeczeniem samego siebie ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Pomimo że nazywa się Żebrowski to nigdy nie żebrze o jakieś polubienia i subskrypcje. Wykład bardzo długi i wielowątkowy jak książka ale bardzo ciekawy i dobrze się tego słucha. Natomiast moja konkluzja po jego wysłuchaniu jest następująca
Gospodarczo już dawno jesteśmy podbici a teraz podbija się nasze umysły abyśmy myśleli że polskość to obciach.

Człowieka lewica wprost nie cierpi, a i Ż__zi chyba też sympatią nie dążą zatem najprędzej skomentują ci dywersanci, którzy nawet nie wysłuchają, a za wszelką cenę Żebrowskiego zechcą zdyskredytować, nazywając go agentem SB na szczęście jest wyrok sądu uniewinniający, ale też łatwa do znalezienia w necie oryginalna teczka agenta "Leszka" z której nic nie wynika poza tym, że SBcja próbowała Żebrowskiego bezskutecznie pozyskać.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kriski 2022-11-30, 23:27 3
Żółte napisy daje się w filmie nie w komentarzu, inaczej wygląda to bardzo jakby miało sens i było warte uwagi. .
Zgłoś
Ogórek 2022-12-01, 21:39 8
Kriski napisał/a:

Żółte napisy daje się w filmie nie w komentarzu, inaczej wygląda to bardzo jakby miało sens i było warte uwagi. .

Obejrzałeś co ten gość mówił w tym wywiadzie, myślę że nie bo gdybyś to zrobił to żółte napisy nie byly by dla Ciebie czyms co mam sens albo nie. Obejrzyj całość wyciągnij wnioski i zacznij merytoryczną rozmowę co historia daje nam w znaczeniu przyszłości. Kim jesteśmy dziś a kim byliśmy wczoraj i 90 lat temu a kim będziemy jutro za tydzień 5 lat.
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-04, 20:56 7
Kriski napisał/a:

A paszport kolego to Ty masz polski? Bo bez obrazy, ale Twoja aktywność na sadolu sprawia wrażenie, jakbyś wypłatę dostawał od SBU - vide powtarzanie słowo w słowo i reprodukowanie materiałów ukraińskiej propagandy. Wniosek z tego taki, że albo jesteś Polakiem, tylko głupim, albo jesteś Ukraińcem i wara Ci od takich rozważań.
Zgłoś
Kriski 2022-12-04, 23:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-12-04, 23:54 2
Kriski napisał/a:

A co do mojego komentarza to chyba nie wyłapałeś ironii, pomimo że gościu bredzi jak mu Pan Braun każe. Takie same brednie jak opowiada pani Lucyna Kulińska a niby to ludzie wykształceni są.

Konkretnie w którym monecie bredzi jakieś argumenty merytoryczne jakieś wiarygodne nie przekłamane przez komuchów źródła historyczne! A nie obrzucanie epitetami jak gównem w nadziei że coś się przyklei.

A pani doktor Lucyny Kulińskiej zawsze warto posłuchać kto jeszcze tego nie słyszał niech wysłucha.
youtu.be/a-tT8J59QAQ
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-05, 0:12 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kriski 2022-12-05, 0:24 5
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-05, 0:49 5
Kriski napisał/a:

Jak smakuje ruskie gówno?
Pytam bo od jakiegoś czasu pełno takich podjudzaczy, co to niby ruskich nie lubią a w rzeczywistości sypią piach między polaków i Ukraińców, że Wołyń że Lwów polski że inne bzdury a rubelki w norach liczą.

Nie wiem, ale podpytam o ukraińskie? I druga rzecz: jak to jest być głupim? Bo Twój przypadek jest wręcz fascynujący. Zjechało się do nas parę milionów ludzi. Na wszelkie rozbuchane programy pomocowe nadrukowano pieniędzy. Według oficjalnych danych z tych świeżych pracuje 1/3. W przyszłym roku, jak bezrobocie pójdzie w górę z powodu inflacji, będziesz z nimi konkurował o pracę/klientów/zlecenia, co tam wolisz, reasumując: o kasę. Będziesz konkurował z ludźmi, którzy Tobą gardzą (co widać choćby po mianowaniu tego śmiecia Melnyka na wcieministra SZ i kwestii ekshumacji ofiar ukraińskiego barbarzyństwa na Wołyniu) i sprzedaliby Cię za złotówkę do godziny. Reszta naszych wybawicieli będzie siedziała na państwowym garnuszku i się z Ciebie śmiała, że naiwny polaczek. W Twoim własnym kraju. Coś dzwoni?
I weź Sobie wbij do głowy, że większości Polaków widłoland się przejadł.
Masz już kolego większych ruskich za sąsiadów w postaci Kaliningradu, od bardzo dawna.
Zgłoś
neo001 2022-12-06, 1:14 3
Kriski napisał/a:

Jak smakuje ruskie gówno?
Może nie mam nikogo z rodziny z Ukrainy, może mógłbym się nie mieszać, ale jak już gdzieś pisałem wolę mieć za sąsiada proeuropejskich Ukraińców niż czerwoną hołotę znad Moskwy. I bardzo chętnie w miarę możliwości im pomagam i kibicuję.

Najwięcej to na sadolu od dłuższego czasu upadlińców. Ruskie mają nas w piździe, ale za to upadlińcy to tylko daj bo nam się należy - fano UPADLIŃŚKI polaczku.
Zgłoś
Pogrom 2022-12-11, 0:19 2
Zgłoś
Ogórek 2022-12-11, 4:47 1
Kolego " Pogrom' gość mówi o historii której nie znamy z telewizoooora dużo o niej wie i nie chce jej usprawiedliwiać tylko żeby upańce przyznali że Wołyń był i chce aby się z tym zmierzyć. A jak widzisz nawet nasza marionetka w Belwederze przymyka na to swe oczy.
Zgłoś
Wiewór 2022-12-11, 17:35 2
Zgaduje w ciemno. Kolejny filmik „wyloncz telewizje wloncz myźlenie”?
Zgłoś
deWar 2022-12-14, 11:35 1
Wiewór napisał/a:

Zgaduje w ciemno. Kolejny filmik „wyloncz telewizje wloncz myźlenie”?

Nie inaczej.

figgin napisał/a:

I weź Sobie wbij do głowy, że większości Polaków widłoland się przejadł.

A wiesz co mnie obchodzi że się innym polaczkom temat przejadł? Tyle, co mocz, który oddałem rano. Ja w przeciwieństwie do takich jak ty rozumiem, że obecne ewentualne kłopoty to nic przy tym co by było, gdyby Ukraińcy nie zdecydowali się walczyć. Takich typów jak ty uważam z automatu za element rosyjskej wojny w polskiej sferze informacyjnej. Zasadniczo za ludzi głupich, oszurzałych i zwyczajnie złych. Ale czasem zastanawiam się co by było gdyby. Powiem tyle. Mam nadzieję, że polski kontrwywiad się ogarnia. Bo będzie miał mnóstwo roboty w razie W.
Zgłoś
darek1234 2022-12-14, 14:16 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem