Ale za to jaka estetyka zaserwowania potrawy na koniec.Ten zielony liść, wrażliwe chłopaki na efekty wizualne.
Jaaaa p🤬le... Co za bydlęta
[ Dodano 2025-03-17, 02:42 ]
Wojowniczka napisał/a:
Ja tam uwielbiam żeberka bbq nie mówiąc już o tłuściutkiej karkoweczce z grilla….
Nie rób mi kuźwa smaka bo zaraz wyszarpie grilla z garażu
podpis użytkownika
Ola gringo
Nie ma się z czego śmiać. Za chwilę europejskie gówno, w którym tkwimy, też nam każe jeść robactwo..
Chłopaki sie wybrali na afrykańskie KFC
Wanilina czyli powszechnie znany cukier „waniliowy” to tak naprawdę substancja chemiczna, która może być pozyskiwana nawet z odchodów krowich
W sam raz do śniadanka
[ Dodano: 2025-03-17, 06:18 ]
michalk0072 napisał/a:
Nie ma się z czego śmiać. Za chwilę europejskie gówno, w którym tkwimy, też nam każe jeść robactwo..
Przecież to jest już od dawna, nie wierzysz? Weź jakiekolwiek produkt pod mikroskop, te robaki na filmie to nic 😎
może to jakiś chiński Bear Grylls
Kurna, aż sprawdzałam, co to jest ten mukbang ulam timun...
A tu mi wyszło cuś takiego...
Mukbang to trend w internecie, który narodził się w Korei Południowej, jednak zdołał już podbić amerykański i brytyjski rynek. Są to filmy, w których autorzy nawiązują interakcję ze swoimi widzami… jedząc. Mukbangerów obserwują miliony internautów, którzy wytworzyli swego rodzaju społeczność, a jej działalność znacznie wykracza poza pierwotne założenia.
No raczej, że wykracza... 🤢
Pamiętajcie że u nas normalne jest napychanie kiszki mięsem i wędzenie kiełbasy. Napychanie mięsem kiszki którą płynie gówno