
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale za to jaka estetyka zaserwowania potrawy na koniec.Ten zielony liść, wrażliwe chłopaki na efekty wizualne.
BigLebovsky napisał/a:
W Kąciku Kulinarnym czas na niedzielny deser.
I proszę nie wybrzydzać.
Cudowny opis.
Jaaaa p🤬le... Co za bydlęta
[ Dodano 2025-03-17, 02:42 ]
Nie rób mi kuźwa smaka bo zaraz wyszarpie grilla z garażu
[ Dodano 2025-03-17, 02:42 ]
Wojowniczka napisał/a:
Ja tam uwielbiam żeberka bbq nie mówiąc już o tłuściutkiej karkoweczce z grilla….
Nie rób mi kuźwa smaka bo zaraz wyszarpie grilla z garażu
Nie ma się z czego śmiać. Za chwilę europejskie gówno, w którym tkwimy, też nam każe jeść robactwo..
Wanilina czyli powszechnie znany cukier „waniliowy” to tak naprawdę substancja chemiczna, która może być pozyskiwana nawet z odchodów krowich
W sam raz do śniadanka
[ Dodano: 2025-03-17, 06:18 ]
Przecież to jest już od dawna, nie wierzysz? Weź jakiekolwiek produkt pod mikroskop, te robaki na filmie to nic 😎
[ Dodano: 2025-03-17, 06:18 ]
michalk0072 napisał/a:
Nie ma się z czego śmiać. Za chwilę europejskie gówno, w którym tkwimy, też nam każe jeść robactwo..
Przecież to jest już od dawna, nie wierzysz? Weź jakiekolwiek produkt pod mikroskop, te robaki na filmie to nic 😎
Kurna, aż sprawdzałam, co to jest ten mukbang ulam timun...
A tu mi wyszło cuś takiego...
Mukbang to trend w internecie, który narodził się w Korei Południowej, jednak zdołał już podbić amerykański i brytyjski rynek. Są to filmy, w których autorzy nawiązują interakcję ze swoimi widzami… jedząc. Mukbangerów obserwują miliony internautów, którzy wytworzyli swego rodzaju społeczność, a jej działalność znacznie wykracza poza pierwotne założenia.
No raczej, że wykracza... 🤢
A tu mi wyszło cuś takiego...
Mukbang to trend w internecie, który narodził się w Korei Południowej, jednak zdołał już podbić amerykański i brytyjski rynek. Są to filmy, w których autorzy nawiązują interakcję ze swoimi widzami… jedząc. Mukbangerów obserwują miliony internautów, którzy wytworzyli swego rodzaju społeczność, a jej działalność znacznie wykracza poza pierwotne założenia.
No raczej, że wykracza... 🤢
Pamiętajcie że u nas normalne jest napychanie kiszki mięsem i wędzenie kiełbasy. Napychanie mięsem kiszki którą płynie gówno
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie