👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe napisał/a:
Jaaaa p🤬le... Co za bydlęta
Nie rób mi kuźwa smaka bo zaraz wyszarpie grilla z garażu
Haha robię świetne szaszłyki 😘
JoSeed napisał/a:
Kurna, aż sprawdzałam, co to jest ten mukbang ulam timun...
A tu mi wyszło cuś takiego...
Mukbang to trend w internecie, który narodził się w Korei Południowej, jednak zdołał już podbić amerykański i brytyjski rynek. Są to filmy, w których autorzy nawiązują interakcję ze swoimi widzami… jedząc. Mukbangerów obserwują miliony internautów, którzy wytworzyli swego rodzaju społeczność, a jej działalność znacznie wykracza poza pierwotne założenia.
No raczej, że wykracza... 🤢
Sprawdziłas licząc że mukbang może mieć coś wspólnego z gang bang... Oj ty,oj ty
Obrzydliwe! Piwo.
Wśród premiumiów mamy wiotkie pały co dają minusy za wartościowy kontent
Wśród premiumiów mamy wiotkie pały co dają minusy za wartościowy kontent

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie