Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Kąciku Kulinarnym czas na niedzielny deser.
Dziś szef kuchni poleca smażone turboowsiki

J🤬e fe🤬e zwierzęta... I to ma być na równi z człowiekiem?
Świnie wp🤬lają swoje i innych świń odchody, piją szczochy gromadząc w sobie toksyny a ty się delektujesz potem schabowym. Nawet sz🤬i o tym wiedza i wieprzowiny nie ruszą.
I ty chcesz być na równi z człowiekiem?
Świnie wp🤬lają swoje i innych świń odchody, piją szczochy gromadząc w sobie toksyny a ty się delektujesz potem schabowym. Nawet sz🤬i o tym wiedza i wieprzowiny nie ruszą.
A ty żresz gruz, ale nikt tutaj jeszcze ci tego nie wypomniał.

No i właśnie zostałem k🤬a vegez🤬bem.. Dziękuje...

Wegetarianizm praktyczny. Lekcja pierwsza:
Jak poprawić smak potraw wegetariańskich?
Dodać mięsa.
I wyj🤬 warzywa

Wegetarianizm praktyczny. Lekcja pierwsza:
Jak poprawić smak potraw wegetariańskich?
Dodać mięsa.
I wyj🤬 warzywa
Ewentualnie jakiś robaczek....
A ty żresz gruz, ale nikt tutaj jeszcze ci tego nie wypomniał.
Ale wyłącznie w formie łakocia.

Najpierw wege a potem kolegę.
Ja tam uwielbiam żeberka bbq nie mówiąc już o tłuściutkiej karkoweczce z grilla….