I proszę nie wybrzydzać.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaW Kąciku Kulinarnym czas na niedzielny deser.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.J🤬e fekalioskóre zwierzęta... I to ma być na równi z człowiekiem?
podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIAŚwinie wp🤬lają swoje i innych świń odchody, piją szczochy gromadząc w sobie toksyny a ty się delektujesz potem schabowym. Nawet szmatogłowi o tym wiedza i wieprzowiny nie ruszą.
I ty chcesz być na równi z człowiekiem?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Świnie wp🤬lają swoje i innych świń odchody, piją szczochy gromadząc w sobie toksyny a ty się delektujesz potem schabowym. Nawet szmatogłowi o tym wiedza i wieprzowiny nie ruszą.
No i właśnie zostałem k🤬a vegezjebem.. Dziękuje...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Wegetarianizm praktyczny. Lekcja pierwsza:
Jak poprawić smak potraw wegetariańskich?
Dodać mięsa.
I wyj🤬 warzywa
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaA ty żresz gruz, ale nikt tutaj jeszcze ci tego nie wypomniał.
podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIANo i właśnie zostałem k🤬a vegezjebem.. Dziękuje...
Świnie wp🤬lają swoje i innych świń odchody, piją szczochy gromadząc w sobie toksyny a ty się delektujesz potem schabowym. Nawet szmatogłowi o tym wiedza i wieprzowiny nie ruszą.